Böyle biir vücut için

delahoya

Üye
Öncelikle selam herkese iyi günler diliyorum :)

Bu sporda yeniyim 20 yaş 1.80 boy ve 82 kiloyum vücudum hafif yağlı ama kol kanat göğüs olarak iyiyim yağ en çok karın mide bölgesinde var...

Soruma gelecek olursak nette dolanırken gördüm şu şekilde bir vücuda suplement iyi bir beslenme ve antrenman programıyla ne kadar sürede ulaşabilirim ? :)

body-man-handsome.jpg

Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum. :)

Ne kadar sürede yapacağını kestirmek zordur. Genetik faktörün nasıl bunu bilemeyiz. Ancak iyi bir beslenme ve antremanla bu vücudu yada daha iyisini yapabilirsin. Ancak bu ne kadar zaman alır onu ancak senin performansın,çalışma azmin,beslenmen,antremanın ve genetiğin belirler.

ağustos sonunda cıkar ama yaz gecmıs olur delahoya...:( arkdasım bole bı vucudu 1 yılda cıkartmayı nasıl dusunuosunuz adamın boyu ne kılosu ne hıcbı bılgı olmadan sora baslamadan oncekı halı nasıldı nasıl bı yol ızledı hangı kürü uyguladı naptı kı bunların senın uzerındekı etkılerı en az 3 yıl dıyorum devamlı duzenlı calısmayla ve beslenmeyle vücut yapmak bu kdar kolay degıl arkdaslar yapmayın lutfen

arkadaşlar ne yaptınız ya bu adamlar bu hale gelmek için 1 yılmı çalışıyorlar lütfen mantıklı olun ve nekeder sürede bu hale geleceğin bilinemez ama sen sabırlı ol ve bir gün o adam gibi olacağını unutma.

Göğüs ve karın mükemmel.

1 diyenler yapsın 1 senede gelsinler böyle vucut. madalya takacağım

genetiğin beslenmen çalışma programın çok iyi olsa bile en az 2 sene uğraşmak lazım. kaldı ki bu vucut için steroid de gerekebilir

Back
Yukarı