Asla görmediğiniz Arnold resimleri!!!

9vbck5.jpg

2nupuon.jpg

Bu resimde çok iyi yaw..

2lv0n4p.jpg

arrggg..

x271g4.jpg

Çok büyüttükleri sergio..Ok çok iyidir ama..Yanyanalar..Karar sizin..

2jfiydl.jpg

1z7z4g.jpg

11rb42q.jpg

aradaki hacim farkına bakar mısın ya..

2v9et6c.jpg

Leg pressler falan yeni çıkmış o zamanlar..Arnold leg press falan yapmadı..O zamanlar öyle şimdiki gibi gelişmiş bacak aletleri yoktu..Al barı yap squatı önden arkadan birde leg extantion..Oldu bitti..

bu eski tip leg press makinaları bel için maksimum risk taşıyor.

arnoldun fızıgıgının ıyı olmasının sebebı bu ısı kucuk yastan cok ıstemesıdır. o kadar sevıyordukı herseyı bıraktı sadece aklını dınledı benım 1. numara fovorım arnolddur.
Hayatı ısıltılarla dolu bırısıdır.kendı kıtabındada yazmıstır.bırseyı istiyorsanız üstüne gidin cok ısteklı olun her zaman kazanıcaksınız dıyordu.

Bu adam bu ıs ıcın yaratılmıs en iyi yani nedir?Adam hala yasıyor...

Arkadaşlar şimdiye kadar hiç bir yerde Arnold'ın sırttan ''Lat Spread'' pozunu görmedim. Ekleyen olursa çok sevinirim

Arnold'ın bu pozu neden sevmediği gayet açık :) Franco Columbu bu pozda ne kadar iyiyse Arnold da o kadar kötü

arkadaşlar arnold köprücük kemikleri çok uzun ve trapez kaslarıda bu kemiğin gözükmesini engellememiş.
köprücük kemikleri sayesinde omuzu otamatikmen geniş.kas olayıda zaten işi bitirmiş.

f7pwf.jpg

Cep telefonunun 2 megapixel kamerasıyla bu kadar :) 5 sene önce sahaftan 1976 yılına ait Uzak Doğu Savaş Sanatları(Halter Yayınları) adında bir kitap almıştım. Kitabın arkasında ufak bir karede bu foto vardı. Halterin ABC'si :)

Arnold için asimetrik bir vücudu vardı derler forumda bazı üyeler resimlerde bu belli olmuyor açıkçası var mı belli olan bir resmi ? ben bulamadımda belki elinde olan vardır diye yazdım birde bu adamda aşırı karizma var bence gençliğinde bayağı yakışıklıymış en azından şimdiki bazı best modellerden daha tipli olduğu kesin en üzüldüğüm nokta ise hiçbir zaman onun gibi bir vücuda sahip olamayacağımdır çocukken ne hayallerim vardı böyle bir vücut yapacak sonra şampiyon olacak ve aksiyon starlığına geçiş yapacaktım ve tabi sınırsız kız çevresi :D

Conan the Destroyer (1984) film setinden bir sahne.
Fimin sonunda Conan'ın savaştığı canavar Dagoth'u canlandıran 2.13 boyunda Dev Andre lakaplı André René Roussimoff sağda. Bombaata rolünde 2.16 boyunda NBA basketbol oyuncusu Wilt Chamberlain solda. Arnold belkide hayatında ilk kez ufak görünüyor.

En Mükemmel fotograflardan biri Sağ'da ki The Giant lakaplı pankreas güreşçisi.

Ve ve en iyi örnek değilmidir vg nin ergenlik çağında düzgün yapılırsa boy kısaltmayacağı.. Aman dumbell kaldırmayayım boyum kısalmasın. Aman press çalışmayayım haltercilere benzerim... Aman............

Bi' ara bıyık da bırakmış ve bence yakışmış.

127.jpg

Back
Yukarı