Asla görmediğiniz Arnold resimleri!!!

arnold_closet.jpg

NYHETER-30s11-arnold-836_368.jpg

arnold-swasseneger-gecmisten-bugune-997324031-buyuk.jpg

arnold12jpgpe8.jpg

arnold%203.jpg

bu fotoğrafın gerçek olduğununa inanmak istemiyorum
Arnold%2014.jpg

arnold_schwarzenegger_1708117.jpg

6a02453d9e.jpg

arnold-schwarzenegger-20051222-92795.jpg

arnold-schwarzenegger-20051030-81109.jpg

arnold-schwarzenegger-20051030-81108.jpg

60fe92d7d3.jpg

265cf001ac.jpg

f9fd88a0b0.jpg

arnold-schwarzenegger-20060109-99174.jpg

arnold-schwarzenegger-20060109-99561.jpg

arnold-schwarzenegger-20060130-105439.jpg

arnold-schwarzenegger-20060202-106095.jpg

arnold-schwarzenegger-20060219-109591.jpg

arnold-schwarzenegger-20060409-120640.jpg

arnold-schwarzenegger-20060401-118972.jpg

arnold-schwarzenegger-20080404-395814.jpg

schwarzenegger.it bilinen bir site ama flickr'da gerçekten görülmemiş resimler varmış..saol..

karasan özel mesaj kutunu boşaltırsan sana bir mesaj atacamda

Elimde bulunan birkaç Arnold Schwarzenegger Resmi

Verildiyse özür dilerim.Arama yaptım ama malum arnold yazınca arama bölümü bile cozutuyor...hyper_

Eklentiler

• 15.jpg
    15.jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 558
  • 29.jpg
    29.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 555
  • 48.jpg
    48.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 522
  • 49.jpg
    49.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 686
  • 55.jpg
    55.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 562
  • 64.jpg
    64.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 537
Birde şöyle bir laf var, küçük ve zayıf doğdun, yeterince yaşarsan küçük ve zayıf olarak öleceksin ama ikisinin arasında nasıl olacağına sen karar vereceksin.

Arnold'ın 35 senesi heralde bin ömre zor sığacak hareket ve şaaşa ile geçti, o yüzden o resimler gerçek olsun ya da olmasın adamın hayattan aldığı keyfi, insanlar üzerinde bıraktığı derin etkiyi sıfırlamaz.

Kıskananlarda bu resimlere bakıp bakıp, sarkıyor sonunda diyerek teselli bulurlar.

Haklısın valla.Vücut geliştirmeyle alakası olmayanlar öyle yorum yapabilir ancak.Oturduğu yerden kalkıp salona gidemeyecek,hatta evinde koltuğundan kakıp eline 2 tanecik dumbbell alamayacak kadar tembel insanlardan bahsediyorum.Kendilerini tatmin ediyorlar böylece.

Herşey güzel arnold benim için 1 numarali vücutcu ama steroid kullandiğida bir gerçek...
ne yanı sen o vucudun steroıd harıkası mı oldugunu dusunuyorsun ornoldun 15 yasındakı halınde bıle bıcepslerı dolu dolu yanı arnold bır genetık mucızedır bence

buda benden olsun :D

Eklentiler

• arnie.jpg
    arnie.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 563
arnold futbol oynarken

Eklentiler

• 151[1].jpg
    151[1].jpg
    97 KB · Görüntüleme: 583
Herşey güzel arnold benim için 1 numarali vücutcu ama steroid kullandiğida bir gerçek...
:)
ya arkadaşlar arnoldla sanki beraber aynı yerde yaşamış yada aynı salonda idman yapmış gibi yazmayın lütfen nerden biliyorsunuz bu kadar garanti ediyorsunuz yok steroid yok vs ilaçlar kullandıgını 1960larda adam her türlü beslenmenin doğalını yapıp sağlam idmanlar çıkarmıştır görüldüğü gibi adamı çeken var çekemeyen var elbetteki hakkındada bir yıgın yazılar yazanda olur söyleyende ben şahsen hiç sanmıyorum bu adamın steroid aldıgını belki protein tozu kıvamında extra almış olabilr ama asla sanmam steroid aldıgını alsaydı şuanki 63 yaşında ya ölmüştü yada beter bir haldeydi halbuki şuan yaşına göre gayet normal bir fiziğe sahip...
saygılar...

ya arkadaşlar arnoldla sanki beraber aynı yerde yaşamış yada aynı salonda idman yapmış gibi yazmayın lütfen nerden biliyorsunuz bu kadar garanti ediyorsunuz yok steroid yok vs ilaçlar kullandıgını 1960larda adam her türlü beslenmenin doğalını yapıp sağlam idmanlar çıkarmıştır görüldüğü gibi adamı çeken var çekemeyen var elbetteki hakkındada bir yıgın yazılar yazanda olur söyleyende ben şahsen hiç sanmıyorum bu adamın steroid aldıgını belki protein tozu kıvamında extra almış olabilr ama asla sanmam steroid aldıgını alsaydı şuanki 63 yaşında ya ölmüştü yada beter bir haldeydi halbuki şuan yaşına göre gayet normal bir fiziğe sahip...
saygılar...

daha önce yazmış olabilirim gerçi ama morglara girip cesetlerden GH çekerdik diyor adam kendi ağzıyla, ayrıntıları hatırlamıyorum ama forumda verilmiş olması lazım. 60'larda steroi yoktu falan değil arkadaşlar yapmayın, biyo-kimya, teknoloji vs geriydi ama hormon denen şeyin ve VG'ye etkilerinin farkındaydı adamlar.

saygılar...
arnoldun steroıd kullnmadıgını soylemk tamamen mantıga karsı gelmektır forumda yanlıs hatırlmaıyorsam karasanın yazdıgı bır yazıda hıc steroıd almadıgı donemde bıle dıanabol kullandıgı soyluyordu ve balcisin soyledıgı gıbı olulerden gh aldıklarıda dogrudur

Back
Yukarı