Birde şöyle bir laf var, küçük ve zayıf doğdun, yeterince yaşarsan küçük ve zayıf olarak öleceksin ama ikisinin arasında nasıl olacağına sen karar vereceksin.
Arnold'ın 35 senesi heralde bin ömre zor sığacak hareket ve şaaşa ile geçti, o yüzden o resimler gerçek olsun ya da olmasın adamın hayattan aldığı keyfi, insanlar üzerinde bıraktığı derin etkiyi sıfırlamaz.
Kıskananlarda bu resimlere bakıp bakıp, sarkıyor sonunda diyerek teselli bulurlar.
ne yanı sen o vucudun steroıd harıkası mı oldugunu dusunuyorsun ornoldun 15 yasındakı halınde bıle bıcepslerı dolu dolu yanı arnold bır genetık mucızedır benceHerşey güzel arnold benim için 1 numarali vücutcu ama steroid kullandiğida bir gerçek...
Herşey güzel arnold benim için 1 numarali vücutcu ama steroid kullandiğida bir gerçek...
ya arkadaşlar arnoldla sanki beraber aynı yerde yaşamış yada aynı salonda idman yapmış gibi yazmayın lütfen nerden biliyorsunuz bu kadar garanti ediyorsunuz yok steroid yok vs ilaçlar kullandıgını 1960larda adam her türlü beslenmenin doğalını yapıp sağlam idmanlar çıkarmıştır görüldüğü gibi adamı çeken var çekemeyen var elbetteki hakkındada bir yıgın yazılar yazanda olur söyleyende ben şahsen hiç sanmıyorum bu adamın steroid aldıgını belki protein tozu kıvamında extra almış olabilr ama asla sanmam steroid aldıgını alsaydı şuanki 63 yaşında ya ölmüştü yada beter bir haldeydi halbuki şuan yaşına göre gayet normal bir fiziğe sahip...
saygılar...
arnoldun steroıd kullnmadıgını soylemk tamamen mantıga karsı gelmektır forumda yanlıs hatırlmaıyorsam karasanın yazdıgı bır yazıda hıc steroıd almadıgı donemde bıle dıanabol kullandıgı soyluyordu ve balcisin soyledıgı gıbı olulerden gh aldıklarıda dogrudur
ya arkadaşlar arnoldla sanki beraber aynı yerde yaşamış yada aynı salonda idman yapmış gibi yazmayın lütfen nerden biliyorsunuz bu kadar garanti ediyorsunuz yok steroid yok vs ilaçlar kullandıgını 1960larda adam her türlü beslenmenin doğalını yapıp sağlam idmanlar çıkarmıştır görüldüğü gibi adamı çeken var çekemeyen var elbetteki hakkındada bir yıgın yazılar yazanda olur söyleyende ben şahsen hiç sanmıyorum bu adamın steroid aldıgını belki protein tozu kıvamında extra almış olabilr ama asla sanmam steroid aldıgını alsaydı şuanki 63 yaşında ya ölmüştü yada beter bir haldeydi halbuki şuan yaşına göre gayet normal bir fiziğe sahip...
saygılar...