[ArsoN]Kas Gelişimi ve Kilo Almayı Hedefleyen Antrenman Günlüğüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ARSON
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hocam şu musli dedigin granolamı bildigin şeker ilavesiz,nişastası az olan granola varmı? teşekkürler

Granola da diyebiliriz ama o müsli bar olarak geçiyor ve şeker yada tatlandırıcı ilave edilmiş bir çeşit gofret şeklinde satılıyor. Resimdeki müsli ise yulaf ezmesi gibi poşetlerde satılıyor ve şeker ilavesiz, yulaf, tahıl, meyve ve kuruyemiş içeriyor. Büyük marketlerde ithal olan ürünlerin arasında bulabilirsiniz.

Peki hocam bu verdiginiz programi ne kadar süreyle uygulayabilirim ? Bu program bittikten sonra hangi program uygulanabilir ?
6 hafta idealdir. Bittikten sonra zıt kas gruplarını süper setleyeceğin 6 haftalık bir program hazırlarsan bunu ardından iyi sonuç verir.

6 hafta idealdir. Bittikten sonra zıt kas gruplarını süper setleyeceğin 6 haftalık bir program hazırlarsan bunu ardından iyi sonuç verir.
Teşekkür ediyorum hocam. Bu verdiginiz rutin hacim amaçlı mı ? Verdiginiz hareketlerde hangi kas gruplari beraber olmali? Bacak antrenmaninida unutmussunuz sanirsam

Teşekkür ediyorum hocam. Bu verdiginiz rutin hacim amaçlı mı ? Verdiginiz hareketlerde hangi kas gruplari beraber olmali? Bacak antrenmaninida unutmussunuz sanirsam

Kusura bakma geç bir cevap oldu.
Hacim amaçlıdır ikinci altı haftada yağ yakımı da olur.
Bacak antrenmanı:
Squat 12-10-8-6-6
Leg extension 12-10-8
Hacksquat 12-10-8-ve Barbell Lunge 3 set her bacak 10-12 adım süper set
Leg Curl ve 3/2 dumbell deadlift 4 set 10-12 tekrar
Calf raise 15-12-10-10-8 Dunkey Calf raise maksimum tekrar.

Kusura bakma geç bir cevap oldu.
Hacim amaçlıdır ikinci altı haftada yağ yakımı da olur.
Bacak antrenmanı:
Squat 12-10-8-6-6
Leg extension 12-10-8
Hacksquat 12-10-8-ve Barbell Lunge 3 set her bacak 10-12 adım süper set
Leg Curl ve 3/2 dumbell deadlift 4 set 10-12 tekrar
Calf raise 15-12-10-10-8 Dunkey Calf raise maksimum tekrar.

Peki hocam teşekkür ederim. Egerki günde tek bölge calisiyorsak bu hareketleri yaparsak yorumunuz nedir ? Kollar ayni gun oldugunu varsayip 6 gun on 1 gun off diyelim. Hareket eklememiz veya çıkarmamiz gerekir mi

Peki hocam teşekkür ederim. Egerki günde tek bölge calisiyorsak bu hareketleri yaparsak yorumunuz nedir ? Kollar ayni gun oldugunu varsayip 6 gun on 1 gun off diyelim. Hareket eklememiz veya çıkarmamiz gerekir mi

Ben günlerimi pek değiştirmiyorum aslangur, fayda gördüğüm iki split var onlarıda değiştirerek uygularım:
5 Günlük
Pazartesi: Göğüs,Calves
Salı: Sırt - Abs
Çarşamba: Dinlenme
Perşembe: Delts, Traps
Cuma: Quads, Hamstrings, calves
Cumartesi: Kollar, Abs
Pazar: Dinlenme

4 Günlük:
Pazartesi: Delts, Triceps
Salı: Sırt, Traps , Abs
Çarşamba: Dinlenme
Perşembe: Göğüs, Biceps
Cuma: Quads, Hamstrings, calves
Cumartesi: Dinlenme
Pazar: Dinlenme

Bir bulk bir diyet dönemi diye uygulanan sistem artık terk edildi aslangur. Bunun yerine iyi bir diyet sonrası hafif bulk olup yıllarca yağ oranını korumaya odaklanılıyor. Antrenman olmayan günlerde 25-45 dakika arası kardio yapılıyor ve antrenman günlerinde alınan karbonhidrat ve yağ idman olmayan günerde yarı yarıya azaltılılıyor.
En ideal ve yaygın yöntem ise her ayın bir haftasında diyete girmek. Diyetin son haftasıymış gibi beslenip çalışmak. Sonra yine kütle programına kalınan yerden devam etmek.
Bu sayede ben en son açtığım malum diyet konusundan beri bildik o uzun uzadıya diyet yapmıyorum.

Arson Bey ;
Aylık split tarzı düzen hakkında daha çok bilgi verirmisiniz , uzun süren yağ yakımından geçtim , ramazandan sonra hacim almaya çalışacağım ama bu 3 hafta temiz bulk 1 hafta definisyon daha mantıklı geldi kuru kalmak adına.Kalori düzenlememiz nasıl olmalı bu düzende ?

Back
Yukarı