rockybalboa7
Üye
çok iyi espri yaptığını sanan üye lütfen burada mesaj kirliliği yapıpda güzel bilgiler paylaşan insanları bu forumdan soğutmasan olmaz mı neyse konuyu baştan sona okudum keyifle devamını bekliyoruz
eee? üstüne kALIN birseyler giydirdinmi bari ?
Birader birincisi burası bir forum kimse kimsenin eşi dostu, yakını yada yaşıtı değil Arson senin akranın mı ? Tanışıp görüşmüşlüğünüz mü var garip espriler yapıyorsun. Bir kahvehane de bile ilk defa yüzyüze konuştuğun adamla şakalaşamazsın.
Bu yeni nesil ergenlerin hepsi böyle geçen sene donanımhaber denen aptal siteye "işlemcim çok soğuk görünüyor yazılımsal bir problemmidir?" diye soru sordum elemanın bana yazdığı cevap şu" üstünü ince giymiş üşümüştür" oldu.
Soytarılık yapılıp insanlar güldürülecekse bunun mekanı buralar değildir.
Sayın ARSON İlk Sayfadaki Resimler Gitmiş. Malesef Yedeğini Almamıştım Umarım Sende Vardır Da Yeniden Upload Edebilirsin.
http://imageshack.us/
Bu Siteyi Tavsiye Ederim. Buradan Silinmiyor Koyduğun Resimler. Tekrar Kolay Gelsin![]()
Ben 1,5 aydır diyetteyim. İlk hafta 2 kilo kaybettim. Sonra tamamen durdu. 2 haftadır kollarımda damarlarım belirginleşti, onun dışında bir şey yok. 1,76 boyunda, 70 kiloyum.
14 aylık sporcuyum. 17 yaşındayım.
Benim zaten çok fazla hacmim yok, görünen kas da yok. Six Packleri çıkarmak istiyorum fakat yağ tabakası var üzerinde. Şimdi 4 tanesi biraz gözüküyor gibi fakat net değil. Ayrıca biseps ve trisepslerimi ortaya çıkarmak istiyorum.
3x8 max. ağırlık setler yapıyorum.
Haftada 3 gün yapıyorum, kardiyo 2 haftadır yok.
1) Yulaf alımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Lifalifi bu konuda önerir misin?
2) Elma sirkesi, yeşil çay vb. şeyleri öneriyor musun?
3) 17 yaşında maksimum ağırlıklarla çalışmanın, şiddeti %100lere varan antrenmanların bana zararı olur mu?
4) Ekmek kullanıyor musun?