visitmay1233
Üye
Abi ing senin gibi iyi degil beni assagilanak icin mi ing sitesine tonlendirdin biliyorum kassiz ve ezigim

Abi ing senin gibi iyi degil beni assagilanak icin mi ing sitesine tonlendirdin biliyorum kassiz ve ezigim
Malesef onlara param yok malum lise son sı ıf ogrencisiyim .Bana göre kalori ihtiyacını arttırsan bile kilo alımın kas kütlelerinde olmaz yani eger her kas grubuna hacim kazandırıcaksan protein bcaa ve arginini birlikte kombine et derim 3-4 ay boyunca 4-5 kg kas kütlesi yaglanmaktan iyidir tabi kalorisiz de beslenme demiyorum ben bcaanın cok faydasını gördüm
Malesef onlara param yok malum lise son sı ıf ogrencisiyim .
Valla ümit beni fena gaza getirdin yalniz yumurtayi komple goturmek olmazmi illa sarisi mi ?Senelerce kilo alamayıp, spora başladıktan sonra 1,5 ay içinde 6 kilo alan adam olarak yazıyorum sana.
Yee, durmadan ye. Ayrım gayrım yapma. Bırak şu bu sağlıklı beslenme programlarını. Enerjin az girdiğin antreman senin hedeflediğinin aksine seni inceltecektir. Enerji bulamazsa kasları yıkıp enerji yapacak kendine. O yüzden hiç durma, herşeyi ye. Sabah 2 yumurta ne ki? Her sabah büyük bir iştahla 4-5 tane sarısı ile götürüyorum onlardan. Bize kütle gerek. Kütle önemlidir. Ölümüne ye. İnsansı öğünleri ve yeme biçimlerini kaldır kenara. Sen kilo almaya çalışan bir hiper hızlı metabolizmasın artık.
Abi cok harika dediniz ilk once yemek hazirlamayi ogrenmem lazim ve artik parasiz gezmemem lazim onerileriniz icin sagolunKomple gotur zaten. Sarisi beyazi ayirt etme. Bize kolestrolde lazim. Her yeme firsatini degerlendir. Asla geri cevirme. Metabolizmalarimoz hiper hizli oldugundan dogrunun yanlisinda donusunu hizli aliyoruz. İyi yemedigin gunler antremanda set sayisini dusur. Ne kadar mazot o kadar km cunku. Bizim olayimiz sinirlarda donuyor unutma.
Tekrar ediyorum amiyane tabirle "okuz gibi" yeme. Otur okuzu ye)).
Bizim sitede (yani bu sitede) kalori hesaplama varmis bulamadimOgunle kalori hesaplanmaz yediğin yiyeceklerin internetten kalorilerini bul ve hesapla tonla program yada sitede var bunun için. Belkide 5 ogunle o kaloriyi alabiliyorsun belki 4 ogunle yediklerin onemlı
Eğer Michael Phelps değilsen, arkadaşın da cüce değilse yanlış hesap yapmışsınız.Misalen kilo almak için 10.000 kalori tükettiğim günlerde zor bela, gıdm gıdım kilo alırken arkadaş 1500 kalori ile kilo alıyordu.
100gr tavuk salam,Eğer Michael Phelps değilsen, arkadaşın da cüce değilse yanlış hesap yapmışsınız.
Bilmiyorum, tartmak lazım. 2 porsiyon yemek dediğin 300 kalori de olabilir 1000 kalori de.100gr tavuk salam,
en az 100 gr tereyağında kırılmış 2 yumurta
ortalama 50 gr kaşar peyniri
30dan fazla zeytin
tam ekmek,
Bol bol tereyağlı bal
2 kaşık tereyağı ve pul biberle terbiye edilmiş iki domates
4 çay her biri 3 şekerli
1 enerji içeceği 1 snickers
çorba
2 porsiyon yemek
2 porsiyon pilav
zeytinyağlı yeşillik salatası
1 kase yoğurt
tatlı
en az yarım ekmek
kola + tatlı
2 porsiyon yemek
2 porsiyon pilav yada makarna
1 kase yoğurt
en az 3/4 ekmek
Hergün tüketilen en az 100gr türlü çerez ve hergün içilmiş en az 20 bardak 1 şekerli çay
Hocam peki böyle bir gün ortalama kaç kalori ediyor?
Hocam yemek ayrımı yapma. İşyerlerinde verilen yemekler genelde sağlıksız yağlardan yapılırlar ancak çok yüksek kalorilidirler. Tıpkı askeriyenin yemekleri gibi. Ne geldiyse ye. Yiyebliyorsan yarım porsiyon fazla ye.Valla ne olursa ona mi saldirayim almak icin![]()