arkadaslar hadi kol ölçulerimizi yazalım

33 :D Spora ara falanda vermiştim en iyi 35i gördüm. Çok yavaş yavaş gelişiyor ama yağsız gelişiyor yani. Yağ pek yok. Çokta çalıştırmıyorum. Acaba yapabileceğim ne var? Fullbody, split vs bir türlü adamakıllı gelişim alamıyorum.

f34c15f6f31e592053b3afabee2e99f9.jpg

46ya dayarsam hedefimi gerceklestirmis olacagim. Daha sonra siki bir definasyon ile parcalinacak olan kolum 40a bile dusucek olsa,46dan daha iri duracak :)

Sol 45 sag 45,5 (: ergenlik[DOUBLEPOST=1418602300][/DOUBLEPOST]Bu arada kol 45 olmasina ragmen haftada 2 gun calistirdigim forearm 35,cok mu kucuk sizce?

en sağlam kol bu arkadaşta var beyler adam hem define hemde 44 cm kol tebrikler haftada kac gun calisiyosunuz kollari
ilk başladığımda ben de herkes gibi yoğun olarak kol çalışıyordum 3 gün falan ama şu aralar deadlift, bench press, military press gibi hareketlere ağırlık verdim belki haftada 1 gün falan çalışıyorumdur. Zaten vücuda asıl kütle ekleyen hareketler bunlar sanırsam bi de squat tabi.

37.5-38.5 cm di en son.. Daha ölçü alamıcam büyük ihtimal 3 gün kickboks 1 gun fullbody yapıyorum.Evdede şınav barfiks işte.Aslında hedefim aynı ölçüde kalıp defineleşmek bu yaz için..Bu kol ideal bu yıl için :D

3.5 ay oldu başlangıç 32 cm. şuan ki ölçü 33.5 cm. haftada bir kere kol antremanı. Sizce normal mi yoksa yavaşmı gelişiyor. Bana yavaş geldi ama herkes normal diyor.

3.5 ay oldu başlangıç 32 cm. şuan ki ölçü 33.5 cm. haftada bir kere kol antremanı. Sizce normal mi yoksa yavaşmı gelişiyor. Bana yavaş geldi ama herkes normal diyor.
Gayet normal başlangıçta kolum ölçmedim ama tahminen 31 cm civarındaydı 1.5 senede 39.2 cm civarına çektim oldukça başarılı diye tepkiler alıyorum çevremden bence gelişimin hızlı bile :)

Back
Yukarı