sohbet olsun herkez kol ölcusunu yazsin
gelismeyenlerde yazssin oneri verir gelismisler benim
tam 40 cm suan

tam 40 cm suan

benim kolum mutant ya 1seneyi gecti 33 den 40 oldu cidden en iyi gelisen bolgem36 ile basladim 2. senem suan 41 cm
Bacak ölçünüz kaç cm şuan?36 ile basladim 2. senem suan 41 cm
aynen sıkı bi definasyonla baya iner gibi ama hakkini yememek gerek her turlu buyuk kol buyuktur![]()
46ya dayarsam hedefimi gerceklestirmis olacagim. Daha sonra siki bir definasyon ile parcalinacak olan kolum 40a bile dusucek olsa,46dan daha iri duracak![]()
en sağlam kol bu arkadaşta var beyler adam hem define hemde 44 cm kol tebrikler haftada kac gun calisiyosunuz kollari43,5-44 olması lazım şu an son 4 aydır ölçmüyorum.
vov43,5-44 olması lazım şu an son 4 aydır ölçmüyorum.
benim 2 si esit gidiyor bilemedimSol 45 sag 45,5ergenlik[DOUBLEPOST=1418602300][/DOUBLEPOST]Bu arada kol 45 olmasina ragmen haftada 2 gun calistirdigim forearm 35,cok mu kucuk sizce?
ilk başladığımda ben de herkes gibi yoğun olarak kol çalışıyordum 3 gün falan ama şu aralar deadlift, bench press, military press gibi hareketlere ağırlık verdim belki haftada 1 gün falan çalışıyorumdur. Zaten vücuda asıl kütle ekleyen hareketler bunlar sanırsam bi de squat tabi.en sağlam kol bu arkadaşta var beyler adam hem define hemde 44 cm kol tebrikler haftada kac gun calisiyosunuz kollari
Gayet normal başlangıçta kolum ölçmedim ama tahminen 31 cm civarındaydı 1.5 senede 39.2 cm civarına çektim oldukça başarılı diye tepkiler alıyorum çevremden bence gelişimin hızlı bile3.5 ay oldu başlangıç 32 cm. şuan ki ölçü 33.5 cm. haftada bir kere kol antremanı. Sizce normal mi yoksa yavaşmı gelişiyor. Bana yavaş geldi ama herkes normal diyor.