Arka Kol Ve Ön Kol Aynı Gün Çalışılabilirmi ?

Çok ağır girmiyorsan çalıştırabilirsin ama bir gün göğüs-biceps diğer gün triceps-sırt şeklinde bir program olursa daha güzel olur.

Alman programi diye birsey var galiba. Yakin kas gruplari beraber calisilir. Boylece kan ayni yere pompalanir.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beyler bi sorum olacak. Hepsi bir gunde yapilirsa gelismeme gibi bi sikinti olurmu. Neden hepsi farkli gun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ayni gun yaparsin. Senin dedigin Full-body antremani. Forumda konusu var.arastir.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biceps-Triceps superset antrenmanı güzel sonuçlar verir.

Büyük harfle yazma. Biceps triceps beraber calisilabilir sıkıntı olmaz. Hatta süperset yapabilirsin yada 1 hareket biceps 1 hareket triceps sıralamasida olabilir

Spora başlamadan once bu spor ile ilgili bilgi edinmek cok önemlidir. Keşke önce biraz bilgi edinsek ( bilgi edinmeyen arkadaşlar ) Bu sporda , göğüsle kol iyi olur mu ? bacakla omuz iyi olur mu ? diye bir şey yok olamaz da. Her bünye, her genetik herşey farklıdır. Her insanda farklı etkiler yaratır , hangi çalışmanın sesnı daha cok geliştirdiğine,yorduguna kendın karar verebilirsin. Sen ağırlık kaldırdığında ben burdan ağırlığı hıssedıp aha arka kol ön kol iyi diyemem. Kötü de diyemem , sana kalmış. Genel olarak , ön kol ve arka kol aynı günde iki kas grubunuda calıstırdıgın için iyi sonuçlar verebilir ama dediğim gibi bu değişkendir. Ben sana cok iyi calıs cok iyi sonuçlar aldım desesm sen iyi sonuçlar almazsan bana demezmisin. '' Kardeşim ammada attın ben neden yapamıyorum o zaman ?'' diye..

Spora başlamadan once bu spor ile ilgili bilgi edinmek cok önemlidir. Keşke önce biraz bilgi edinsek ( bilgi edinmeyen arkadaşlar ) Bu sporda , göğüsle kol iyi olur mu ? bacakla omuz iyi olur mu ? diye bir şey yok olamaz da. Her bünye, her genetik herşey farklıdır. Her insanda farklı etkiler yaratır , hangi çalışmanın sesnı daha cok geliştirdiğine,yorduguna kendın karar verebilirsin. Sen ağırlık kaldırdığında ben burdan ağırlığı hıssedıp aha arka kol ön kol iyi diyemem. Kötü de diyemem , sana kalmış. Genel olarak , ön kol ve arka kol aynı günde iki kas grubunuda calıstırdıgın için iyi sonuçlar verebilir ama dediğim gibi bu değişkendir. Ben sana cok iyi calıs cok iyi sonuçlar aldım desesm sen iyi sonuçlar almazsan bana demezmisin. '' Kardeşim ammada attın ben neden yapamıyorum o zaman ?'' diye..
tam ben yazacaktım ki yine sen yazmışın hacı :D :D

Pazu ve arka kol aynı gün girilebilir istenildigi kadar da zorlanabilir ek olarak süper set , piramit vb. de yapılabilir.Bu kişiye kalmış birşey.Gögüs arka kol girilmez de diyemeyiz yada gögüs pazu .Ben gögüs sırt giriyorum ıkı ters bölge pazu arka kol gırıyorm omuz ve bacak gırıyorm bu kişiye göre değişir dostum.Bunu deneyerek anlarsın

Bir arkadasin dedigi gibi superset daha yararli olur ya da 3 set on, 3 set arka seklinde. Yoksa on kolla basladin, arkakoldan tam verim alamazsin sona birakirsan.

Back
Yukarı