Arabesk Rap Videoları

Arabesk rap yapanların hepsi madde bağımlısı şarkıda çok saçma bence

Arabesk rap diye bir şey yoktur. Ordan burdan bişeyler almakla yeni bir stil oluşturulmaz bence. Ne bi anlamı var ne bir şey. Hidra,Norm Ender, Joker falan dinle de rapin nasıl bir şey olduğunu gör. Rap "gittin öldüm bittim kolun kesildi kan fışkırdı " falan değildir :)

Rap,hiphop kültürü bu gereksizler yüzünden lekeleniyor maalesef.
ülkemizde bu tür şebekler yüzünden bu kültüre soğuk bakılıyor,başlanılmak isteniyorsa karaçalı,defkhan,hayki ve bilimum diss'ten uzak mcleri dinlemeniz yararınızadır.

Abi İsyanQar26 yı dinleyipte zevk almayan adam rapten anlamıyodur. Rap müzik laylaylomcuların müziği değildir.

Şu parçayı bi dinleyinde rap müzik neymiş ders alın biraz.

üstteki arkadal umarım dalga geçiyorsundur kardeşim ya,
ciddi anlamda üzüldüm buna rap demene
bu kultürü araştır biraz,paylaştığın şeyde rap adına birşey yok yok,böyle bi müzik türü yok yahu.

her ne kadar son birkaç yıldır dinlemesem de,öncesinde 5-6 yıl cok sıkı türkçe rap takip etmişliğim,her parçayı dinlemişliğim vardır.bu çakma tarz bana rap e varolan bakış açımdan degil,içerdiği saçma ötesi sözlerden,aptal söylemlerden dolayı iğrenç geliyor.ve de bu tarzı dinleyen 1 tane aklı başında adam bulamazsınız,apaçi-ayak takımı dediğimiz adamların ortak özelliklerinden bi tanesi.böyle konuşmak hiç tarzım değildir ama,hepsini tokat manyağı yapmak lazım..

Biz sizin gibi yabancı meraklısı değiliz. Kendi özgün tarzımızı dinliyoruz. Hem isteyen istediğini dinler bu size hakaret etme hakkı tanımaz. Herkez haddini bilsin.

10 sn mi yedin güzel kardeşim. Borçlusun bana.

Rap sever kardeşlerim için yeni videom. Slower emre tarzını çok sevdiğim başka bi rapper dır. Bi kere dinleyin kesin bağımlısı olacaksınız. Forever SlowerEmre..

Back
Yukarı