berkay1548
Üye
Merhabalar. Öncelikle yeniyim hatam varsa affola. Bu spora yeni başladım 1.ay'ın sonunda ölçülerimi aldılar kol 31.5 tan 32 ye göğüs 100 den 102 ye çıktı diğer bölgeler aynı. Hocama göre az gelişme göstermişim ve sorunumu söyledi antrenman sonrası geç beslenme... Evim salona uzak oldugundan yarım saat otobüs bekliyorum yarım saat te gidiş duş almak falan derken 1.30 saatten önce yemek yiyemiyorum. Buna çözüm olarak yanımda 1 konserve ton balığı götürücem orda yiyecem sizce doğru mu ? Bu arada hazır yazmışken beslenme programımı da yazayım 
Sabah :
5 yumurta (4 ü beyaz 1 i sarı ile birlikte)
Yiyebildigin kadar peynir salata domates biber
Reçel (abartmadan)
1 Dilim ekmek (tereyağı bal )
Öğlen :
Okulda yiyorum yemekhanede ne çıkarsa o
(genelde pilav makarna ve et çıkıyor)
Geldigimde eğer idman varsa cicibebe yiyorum karb. için (1 tabak yaklaşık)
Akşam :
Az pilav yada makarna
200 gr tavuk göğsü yada 5 tane köfte
1 dilim ekmek
Gece :
1 Bardak Süt (Casein için)
NOT : Ara öğünlerde meyve ve badem yiyorum günlük 3 şişe su içiyorum 2 litreye denk geliyor. Sizce yanımda ton balıgı götürsem eve gidene kadar beni idare edermi ? (spordan sonra jelibon yiyorum aminoasit etkisi yaratıyomuş kas kaybını önlüyormuş)

Sabah :
5 yumurta (4 ü beyaz 1 i sarı ile birlikte)
Yiyebildigin kadar peynir salata domates biber
Reçel (abartmadan)
1 Dilim ekmek (tereyağı bal )
Öğlen :
Okulda yiyorum yemekhanede ne çıkarsa o

Geldigimde eğer idman varsa cicibebe yiyorum karb. için (1 tabak yaklaşık)
Akşam :
Az pilav yada makarna
200 gr tavuk göğsü yada 5 tane köfte
1 dilim ekmek
Gece :
1 Bardak Süt (Casein için)
NOT : Ara öğünlerde meyve ve badem yiyorum günlük 3 şişe su içiyorum 2 litreye denk geliyor. Sizce yanımda ton balıgı götürsem eve gidene kadar beni idare edermi ? (spordan sonra jelibon yiyorum aminoasit etkisi yaratıyomuş kas kaybını önlüyormuş)