Antrenmandan önce yemek yenmelimi ?

burakqq

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım.Konu belki yanlış yerdedir. Öğrenciyim 16 yaşındayım okulda öğle aradında (12:30-1:10) arasında yemek yiyorum.Antrenmana okul çıkışı 15:30-16:00 arası gidiyorum performansda sıkıntı olmuyor gelişmede sıkıntı olur mu ? başlayalı 2 hafta oldu 1 gün gidip öbürgğn off vererek full body giriyorum iyimidir
şindiden teşekkürler

zaten antrenmandan 2 saat öncesine kadar yemek yemiş olman gerekiyor. bu saat aralıklarından dolayı bir sorun olmaz.[DOUBLEPOST=1551381087][/DOUBLEPOST]bu forumda teşekkür ediliyor böyle durumlarda.[DOUBLEPOST=1551381203][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım.Konu belki yanlış yerdedir. Öğrenciyim 16 yaşındayım okulda öğle aradında (12:30-1:10) arasında yemek yiyorum.Antrenmana okul çıkışı 15:30-16:00 arası gidiyorum performansda sıkıntı olmuyor gelişmede sıkıntı olur mu ? başlayalı 2 hafta oldu 1 gün gidip öbürgğn off vererek full body giriyorum iyimidir
şindiden teşekkürler
bu forumda teşekkür ediliyor böyle durumlarda. bu arada o şindi değil şimdi dir.

Son düzenleme:
Back
Yukarı