hmm kendimden yola çıkıyorum ben nox kullandım çarpıntı yaptı ama sorun yok daha sonra alıştım çarpıntı olmadı kafeinde sıkıntı olmuyor mesela ben küçük bir fincana 3 4 kaşık kahve atıyorum sorun olmuyor gayet rahat antreman yapıyorum ama yazın diye çok ter atıyorum öylede bişe varYesilcayi kendim kullandigim icin onerdim. Antrenman oncesi asla onermem ama ne kafein ne de tein. Carpinti yapabilir.
Zaten antrenman sirasinda zaten vucut yeteri kadar ust duzeyde calisiyor, kalp atisi falan yukseliyor. Bu vucudun kendi uzvundan meydana gelince vucut tolare ediyor bir sekilde. Ama sen hem agir spor yapiyorsan bir de ustune daha fazla stres olusturacak sey alirsan?? Kalp yok arkadas ben daha fazla idare edemem derse? Cunku kafein vucuttan bagimsiz, sen hizlan diye dugmesine basmis oluyosun vucudun ama yabanci madde oldugu icin durdurma sansin yok. Benim bu konuda net dusuncem, profesyonel olmadiginiz surece kreatin disinda antrenman oncesi bir sey alinmamali performans arttirmak icin.Kafein neden önermiyorsun ? Ben kesinlikle öneririm idmandan 30 dk önce 2 tatli kasigi kahve ile yapilmiss sade kahve. O uyuşuk yorgun halini atıyorsun idmanda kendine getiriyor. Yanina 1 tanede elma süper olur ama idmandan 30 dk önce . Kahve ve elma bittikden 30 dk sonra basla spora.
Zaten antrenman sirasinda zaten vucut yeteri kadar ust duzeyde calisiyor, kalp atisi falan yukseliyor. Bu vucudun kendi uzvundan meydana gelince vucut tolare ediyor bir sekilde. Ama sen hem agir spor yapiyorsan bir de ustune daha fazla stres olusturacak sey alirsan?? Kalp yok arkadas ben daha fazla idare edemem derse? Cunku kafein vucuttan bagimsiz, sen hizlan diye dugmesine basmis oluyosun vucudun ama yabanci madde oldugu icin durdurma sansin yok. Benim bu konuda net dusuncem, profesyonel olmadiginiz surece kreatin disinda antrenman oncesi bir sey alinmamali performans arttirmak icin.