antrenman olmadığı günler de protein tozu kullanabilir miyim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onur8bb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

onur8bb

Üye
Merhaba arkadaşlar.Benim elimde O.N whey gold standard caramel var.Antrenmandan sonra ve sabah kalkınca kullanıyorum.Sporda 3.ayım.Hocam antrenman olmadığı günler kullanma dedi fakat hocamın pek bilgisi yok gibi geliyor bana.Sizin görüşlerinizi alabilir miyim ? Teşekkürler. :)

hocanın bilmeyeceği bişey olduğunu düşünmüyorum ama eğer antreman olmadığı günler yeteri kadar protein alamadığını düşünüosan araöğün olarak protein shake yapabilirsin kuruyemişle beraber içersin ama yeteri kadar protein bazlı besleniyosan gerek yok almana

Eğer ağır idmanlar çıkarıyorsanız Whey protein off günlerde sabah kalktığınızda alabilirsiniz. Whey aldıktan sonra yumurta , lor , tavuk vb. gibi hayvansal proteinler tüketerek günlük protein ihtiyacınızı doğal yollardan karşılayın.

Eğer ağır çalışmıyorsanız sabah whey almanıza da gerek yoktur. Sizin 3 aylık bir sporcu olduğunuzu düşünürsek sabah whey almasanızda olur.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı