kanka üst üste 4 gün 2 gün göğüs 2 gün omuz girince overtraining oldum o yüzden artık az çalışıp öz çalışcam fazla antrenman overtraining sebep oluyorHocam bu siralar nasil antreman yapiyorsun haftada kac gun kac set ve sadece bench mi giriyorsun ? Asistan egzersiz falan koyuyor musun
supplementler sıkıntı neden yapsınki adı üstünde gıda takviyesi kürler içinde profesyonel yardım alıyorumBu kadar kür, suplemant takviyesi sıkıntı olmasin sonra hocam dikkatli ol bence
ilk günden etki etti 170 kg yi basmayı başardım normalde o bile çıkmazdı[DOUBLEPOST=1481975671][/DOUBLEPOST]
supplementler sıkıntı neden yapsınki adı üstünde gıda takviyesi kürler içinde profesyonel yardım alıyorum
25 gram creapure 1 paket pump 1 pakette stak alıyorumCok fazla alınırsa karaciğeri falan yorar diye düşünüyorum. Profesyonel destek varsa sıkıntı yok kolay gelsin![]()
evet oyle ilerde belki farkli hareketler koyarim diye oyle yazdimbench press günlüğü daha uygun bir başlık olurmuş sanki![]()
Sizi tekrardan bir konumda gormek beni cok sevindirdi hocambench press günlüğü daha uygun bir başlık olurmuş sanki![]()
est.berkay benden çok daha iyi bir sporcusun,her zaman yazmasam da bir gözüm hep forumdaevet oyle ilerde belki farkli hareketler koyarim diye oyle yazdim[DOUBLEPOST=1482002478][/DOUBLEPOST]
Sizi tekrardan bir konumda gormek beni cok sevindirdi hocam
denemiştim 30 şınav çıkıyorHocam şınav denedin mi hiç , kaç tane çıkarabilirsin
kilo verdiğim için ağırlık arttıramıyorumMükemmelKilo vermiş gibisin abi
![]()