diyet derken , şeker ve yağ tüketmemeye çalışıyorum
sabahları protein ve karbonhidratlı besleniyorum yulaf ezmesi süt yumurta fındık ezmesi vs.
antremandan sonra eve gelince pilav makarna tavuk ağırlıklı besleniyorum
birde yeni protein tozuna başladım , şimdilik antremanlardan sonra 1 ölçek alıyorum sadece
programım önceki salonda vardı ama başka salona geçince o program kalmadı , biraz dağınık ve düzensiz çalışıyorum aslında , sağlam bir program bulabilirsem çok iyi olur , setler arasında falan fazla dinlenmiyorum 30-45 saniye falan dinleniyorum , ama salondaki bütün aletleri her gidişimde elden geçiriyorum , yani bütün aletlerle çalışıyorum salonda

, forumdan falan gördüğüm hareketlerin falan hepsini 3 set halinde 8-10 tekrar halinde yapmaya çalışıyorum , bacaklarla başlıyorum , göğüs , sırt , kol , bilek , karın sırasıyla çalıştırıyorum , bana uygun sağlam bir program varsa aslında çok iyi olur çünkü yanlış bir şekilde çalışıyormuşum gibi geliyor bana

[DOUBLEPOST=1396428901][/DOUBLEPOST]vücudumun şu anki halinide ekledim arkadaşlar profil fotoma , ona göre yorum yaparsanız , nasıl bir program yapmam lazım , nerelere ağırlık vermem lazım vsvs.
teşekkürler