Antreman sonrası protein miktarı

must00

Üye
Merhaba arkadaslar,

Body'e baslayali 3 ay oldu. Optimim Whey Protein'ini kullanmaya başladım ve bu kullanım sadece antremandan hemen sonra. Kafama takılan şu ki, hocam protein tozunun içinden çıkan ölcekle 2 ölçek almamı söyledi. Fakat forumda okuduklarıma göre antremandan sonra 1 ölçek alınması kâfi. Hocanın bana 2 ölçek al demesindeki amaç nedir ? Protein tozu çabuk bitsin bir tane daha mı satayım, yoksa daha kaliteli bir dışkı mı ? :confused:

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Soruma en yakın başlık burasıydı yanlış yere açtıysamda şimdiden özür diliyorum.

Tam hatırlamıyorum ama vucut en çok 40 gr proteini kullanıyormuş bir öğünde. aşırısı yağ olarak kalıyor.

Evet ben öyle okudum 85 kg üstü için 40gram diyordu. Bir ölçek almam yeterli olucaktır herhalde 70 kg ve 172 boyundayım.

sen 1.5 ölçek al ztn bir ölçekte 25 gr protein vardır. 1.5 ölçek koyduğunda 38.5 gr yapar buda işini görür.

eğer antreman sonrası 2 ölçek istemiyorsan sabah kalktığında 1 ölçek ve antreman sonrası 1 ölçek içebilirsin...
ben de şahsen optimum whey antreman sonrası 2 ölçek kullanıyorum..
daha kaliteli dışkı derken ne demek istediğini bile çözemedim ; çok saçma bir düşünce...
ayrıca hocandan aldıysan hocanın sattığı fiyatı diğer yerlerle karşılaştır kazıklanma ...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,

Body'e baslayali 3 ay oldu. Optimim Whey Protein'ini kullanmaya başladım ve bu kullanım sadece antremandan hemen sonra. Kafama takılan şu ki, hocam protein tozunun içinden çıkan ölcekle 2 ölçek almamı söyledi. Fakat forumda okuduklarıma göre antremandan sonra 1 ölçek alınması kâfi. Hocanın bana 2 ölçek al demesindeki amaç nedir ? Protein tozu çabuk bitsin bir tane daha mı satayım, yoksa daha kaliteli bir dışkı mı ? :confused:

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Soruma en yakın başlık burasıydı yanlış yere açtıysamda şimdiden özür diliyorum.

normal bir gunden sonra tek ölçek kafi fakat

Hardcore Training den sonra 2 olcek kullanılabilir.

Back
Yukarı