Antremanım hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Biceps:
Dumbell Curl
Hammer Curl
Barbell Curl
Palms Down Barbell Curl
Scott Curl
Gögüs:
Bench Press
Dumbell Bench Press
Incline Dumbell Flye
Dumbell Pullover
Butterfly
Triceps:
Push down
Skull crasher
One arm French Press
Dips
Omuz:
Lateral Raises
Front dumbell Raises
Straight arm pulldown
Dumbell shrugs
Sırt:
Pull down
Ters mekik
One arm dumbell row
Bacak:
Squat
Deatlift

3x12 şeklinde çalışıyorum.Antreman sonrası bazen kaşık kaldırırken su içerken ellerimde titreme oluyor.
Kaslardaki ağrı 2-3 gün geçmiyor antremandan sonra görüşlerinizi bekliyorum

5 biceps 4 triceps 5 göğüs hareketi koyarsan olacağı budur. Ne kadar süredir body yaptığın önemli. Buna bağlı olarak orda çıkarman gereken hareketlerde olabilir squat ve deadlift mesela.

5 biceps 4 triceps 5 göğüs hareketi koyarsan olacağı budur. Ne kadar süredir body yaptığın önemli. Buna bağlı olarak orda çıkarman gereken hareketlerde olabilir squat ve deadlift mesela.
squat ve deadlift bodybuilding'in temel hareketi olarak dusunuyorum kardeşim bunları çıkarmak saçmalık olur .
biceps 5 giriyorum anca verim alabiliyorum.
Göğüs ise en büyük kas grublarımızdan biri 5 hareket iyidir diye düşünüyorum.

Kucuk kaslara 3 buyuk kaslara 5 hareket girmen daha saglikli olur.
Barbell C.
Hammer
Concentration c.
Olabilir
Butterfly yerine dips,2 press arasina fly koyabilirsin.
Omuza press koyman lazim,dumbbell arnold ya da overhead press olabilir
Sirta lat pulldown,pendlay row koyman lazim,ters mekik gereksiz bence
Bacak icinde 4-5 tane hareket eklemelisin ve calf lari calistirmayi unutma

Kucuk kaslara 3 buyuk kaslara 5 hareket girmen daha saglikli olur.
Barbell C.
Hammer
Concentration c.
Olabilir
Butterfly yerine dips,2 press arasina fly koyabilirsin.
Omuza press koyman lazim,dumbbell arnold ya da overhead press olabilir
Sirta lat pulldown,pendlay row koyman lazim,ters mekik gereksiz bence
Bacak icinde 4-5 tane hareket eklemelisin ve calf lari calistirmayi unutma
Yorum için teşekkürler , dikkate alıcam.

Programı çöpe at . Yeni program yap. Bu kadar kötü bir programla gelişemezsin. Vücudun %50sini oluşturan bacak kaslaarına 2 hareket yapiyorsun biceps gibi küçük bir kasa 5 hareket. Biraz forumu araştir öyle bir program hazırla[DOUBLEPOST=1396026497][/DOUBLEPOST]Biceps tricepse 3 hareket bacak ve sırta 5 göguse 4 hareoet omuza 4 hareket yap.

Programı çöpe at . Yeni program yap. Bu kadar kötü bir programla gelişemezsin. Vücudun %50sini oluşturan bacak kaslaarına 2 hareket yapiyorsun biceps gibi küçük bir kasa 5 hareket. Biraz forumu araştir öyle bir program hazırla[DOUBLEPOST=1396026497][/DOUBLEPOST]Biceps tricepse 3 hareket bacak ve sırta 5 göguse 4 hareoet omuza 4 hareket yap.
Bacak 3 makina + squat deadlift giriyorum isimlerini bilmedigimden dolayı o şekilde yazdım arkadasım

Kardeşim tam bi muamma olmuşsun aklina fazla hareket yaparsam fazla geliştirim diye kazımıssın 3 hareket yap hakkını ver temel hareketler kalsin şekil verici hareketleri çıkar programdan bence ;):) yeni bi program yaz yada yazdir

squat ve deadlift bodybuilding'in temel hareketi olarak dusunuyorum kardeşim bunları çıkarmak saçmalık olur .
biceps 5 giriyorum anca verim alabiliyorum.
Göğüs ise en büyük kas grublarımızdan biri 5 hareket iyidir diye düşünüyorum.

Squat ve Deadlift çok faydalı hareketlerdir ama belli bir kas kütlesi ve güçlü eklemler gerektirir yoksa fıtık olmamak elde değildir. 6. aydan sonra başlanması gereken hareketlerdir bana göre. Ayrıca çoğu antrenör göğüs için 4 hareketi yeterli buluyor, hatta yeni başlayanlar için 3 hareket yeterlidir çünkü o idmanı kaldırabilecek kas kütlesine sahip değildirler, 3 hareket ile daha iyi gelişme sağlanır. İleri seviye olup tek gün göğüse ayırıyorsan 5 hareket yapabilirsin o ayrı.

Bicepse 5 hareket çok fazla 3 yeterli hareket sayisini arttirmak yerine kaldırdığın ağırlığı arttir biceps yüksek ağirliklari seven bir kas grubu. Hareket sayilari yerine temel hareketlerdeki kaldırdığın kilolari arttirmak daha mantıklıdır[DOUBLEPOST=1396093536][/DOUBLEPOST]Bicepste barbell curlda drop set yapabilirsin faydasini görceğine emin ol

Back
Yukarı