)Merhaba bilmeyenler için anoreksiya hiçbir şey yememe bulimia ise yediklerini zorlayarak kusmak anlamına gelen iki mental hastalıktır ben maalesef 1 yıldır bu ikisiyle mücadele ediyorum 162 cm boyunda 19 yaşında bir kızım okuduğum fen lisesinde 3 senedir aralıksız sene birincisiyim ve birçok alanda resim, matematik, biyoloji gibi çok başarılı olduğumu söylemek istiyorum. Bu sene önemli bir sınavım var ve başarılı olmak istiyorum. Benim hikayem bu senenin başında tübitak matematik olimpiyatına hazırlık yaparken başladı ben her zaman hafif toplu bir kızdım 64 kiloydum bu hazırlık süresinde bazen 3 -4 gün hiçbir şey yemeyip sadece kitap okuyarak ders çalışarak ve su içerek geçirdiğim günler oldu. Sınava hazırlık 3 ay sürdü, 3 ayın sonunda 64 kiloyken 28 kiloya düştüm ama benim çok dayanıklı bir vücudum var bu yüzden çok şükür ne kansızlık ne kalp ritim bozukluğu yaşadım önemli bir sorunum yok şu anda hastaneye yatmaktan kurtulmak için kilo almaya çalışıyorum yemek yemekte gerçekten çok zorlanıyorum ailemse beni hastaneye yatırmaktan olimpiyatlarda türkiye derecesi yaptığım için vazgeçti hayatımın en güzel zamanını hastanede besin destekleriyle geçirmek istemiyorum şu anda 32 - 33 kiloyum yağ oranım %3.4 doğuştan kaslı bir yapım var diyebilirim oldukçada dayanıklıyım haftada 5 gün 45 dk kardiyo 1 - 1.5 saat ağırlık antrenmanı yapıyorum koşmayı çok seviyorum oldukça hızlı koşuyorum beslenme konusunda en azından biyolojik anlamda bilgili olduğumu düşünüyorum
Yani en azından metabolizma ve vücudun işleyişi konusunda bilgi sahibiyim ama bir türlü yeterli yiyip kilo alamıyorum tecrübeli birilerinin yardımını bekliyorum