Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

annem: bu ne Allah aşkına bel küçücük omuzlar kocaman. (yok öyle bişey daha yeni başladım :D ) babana bak ne güzel ne kası var ne göbeği.
abim: gülşenin kardan adam klibini izledikten sonra ; olum kaça lan sizin spor salonu?
babam: git oğlum git spora. bu halin hiç iyi değil
ablam: bi an önce kilo al bence. hem bak en çirkin erkek tipi zayıf uzun olanlardır. (sağolsun ilk defa onun sayesinde başlamıştım)
kuzenim (ki kendisi tam üçgendir) : olum bak spora git, ben üni.de böyle böyle olmuştu adamı dövmüştüm sonra öldü diye korkup kendim polisi aramıştım. sana da lazım olur git.
arkadaşlarım her gördüklerinde: oo dostum kilo almaya başlamışın. kaç kilo aldın toplamda? ''2 ayda 7 kilo aldım'' diye diye dilimde tüy bitti.
amcam: hah bak omuzların düzelmeye başlamış senin.
okuldaki kız1: herküle benzetiyorum seni :D:D:D:D:D
okuldaki kız2: bilek güreşi yapsam yenerim ne zayıfsın öyle ya.
müdür yardımcısı spor çıkışı karşılaşırken sanki çok üzülüp takıyormuşum gibi: üzülme ben senin yaşlarında senden daha zayıftım bide şimdi bak. (çok çok iri. ama kas değil :D )
spor hocam: lan dik dur ömrümü yedin.

Akrabalar :Protein kullandinmi?ha kullaniyosan tabi normal ya herkesi buyutuyormus o. Tehlikeliymis ama. Kullanma sakin bidaha
Abim:lan gouslerin igrenc la basma artik gous one olm kocaman ya
Hoslandigim kiz: ya seninle cikamam cunku gouslerin benimkilerden buyuk
Arkadaslarim:olm bitane koysan herkesi devirirsin lan mevzu oldumu seni cagircaz direk okuzz yaa hayvan

Annem : İlerde body guard lık mı yapacaksın ? :p
Babam : Steroid'e felan giriyim deme iğneden önce ben seni şişiririm! :p :eek: :D
Hatun : İlerde evlenince ev yemekleri ellerinden öper :) Ayrıca hayvan gibisin bunu biliyorsun değil mi !
Arkadaşlar : Olm hayvan gibisin anla artık şunu sınıftaki kızlardan büyük memelerin var ben olsam utanırım :D :D :D
Spor hocam : Pes etmek yok Natural bir Body'cı olarak son limite vurana kadar devam !!! :cool:

Annem: Niye yumurta, lor yiyosun ?
Babam: (4 defa) Sen ilaç falan kullanmıyon dimi ? Kullanıyosan öldürürüm seni !
Kardeşim: Abi kaç kilo kaldırıyon lan ?
Dayılarım: Gel dükkana çalış, plakaları kaldır agırlık niyetine

Yulaf ezmesi yediğimde babam: Olum senin sözde kahvaltı dediğin bu yemeği köylerde ata, eşşeğe, ineğe yediriyorlar haberin var mı senin?

Yaptığı keki veya tatlıyı geri çevirdiğimde annem: Sanki bir kere yemekten şişmanlayacaksın.

Ablam: Her gün gitme salona çok gelişirsin bu sefer iğrenç bir görünümün olur. (Hee sanki kolay o kadar gelişmek, adamlar 20 yıl çalışıyorlar)

Annem: Protein tozundan adam ölmüş oğlum.
Babam (oda sırf ekstra masraf cıkmasın diye): Oğlum onlar şeyini kucultuyormus kısır yapıyormuş. (bide lafın sonuna ekleme yapıo xd) hem okadar parayı ne vercen
Abim: Boşver olum napcan sporu gel ben seni karıya gotureyım
Anneannem: Camiye git spor kurtarmıcak ilerde seni git çalış iş bul.

daha geçen başka bi forumda o memeler ne sutyen tak bence iğrenç diyen biri oldu digeride kas yapanın şeyi kalkmıyormuş diyor yani şişman veya çok zayıf ve ya hayatinda spor yapmamış insanların size gelip sanal alemden saçma laflar etmesi daha da sinir ediyor insanı ama şu var sporcunun halinden sporcu anlar iyiki varsınız beyler bayanlar :)

Kuzenimin basina gelen bir olayda beni cok guldurmustu.
Ozel guvenlik kursunda kizlar surekli guluyordu kuzene.bi gun konusmalarina kulak misafiri oldum.
Kızım bizden buyuk gogsu var suna bak dyip guluyorlardi.

Baska yerde olsa sporcu adam derler ilgi gosterirler.gormemisler buyuk gogus tabi kiskanyrlar gorunce haliyle :D
tipik kezban işte :D

Arkadaş tatile gittik, alayı sorguya çekti
- Hap falan mı kullandın?
-Bir ara protein amino falan kullandım da, toz halinde
- Haaaa, iyi hap falan kullanmada :D
- Ne tip spor salonuna gidiyorsun?
- Normal ağırlıkların makinelerin olduğu salon işte, nasıl yani ne tip
- Yok yani şu direk kas yapmak için gittiklerimi :D

Kuzenimin basina gelen bir olayda beni cok guldurmustu.
Ozel guvenlik kursunda kizlar surekli guluyordu kuzene.bi gun konusmalarina kulak misafiri oldum.
Kızım bizden buyuk gogsu var suna bak dyip guluyorlardi.

Baska yerde olsa sporcu adam derler ilgi gosterirler.gormemisler buyuk gogus tabi kiskanyrlar gorunce haliyle :D

Ayni adamlari pembe dizilerde gorseler hasta olurlar ama :)

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı