Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

kalkmiyormuymus :D iste buna gulerim. benim performans 2ye katladi resmen. keske daha once baslasaymisim diyorum.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
valla onların yalancısıyım ordan burdan duyduklarını söylüyorlar :) şunu öğrenmelilerki bu hayatda güzel olan herşey zordur dolayısıyla biz zorun peşinden gidiyoruz ki güzel bir hayata kavuşalım onlarda öyle yaşasın artık napalım :D

Annem: Oğlum yapma şu sporu nefes nefese kalıyorsun.(Evde kardio yaparken )
Babam: Ekmek yede bağırsakların çalışsın.
Ablam: Fazla şişme çok çirkin duruyo. (Sanki çok kolaydı)
Arkadaşlarım: Bizede 2-3 hareket göstersene evde yapalım.[DOUBLEPOST=1408957915][/DOUBLEPOST]

Burger King Kasiyer bayan
- Kaslarınız gerçek mi?
+ Sahtesi de oluyor mu ki?
- Hani böyle şişiriyorlar ya
+ Test etmek istersen dokunabilirsin
- ????????
Ahaha köyden geldi, halis mulis çorum kası deseydiniz. Synthol işi burger kingdeki kasiyerin kulağına kadar gittiyse durum vahim. Yalnız sizdede güzel hacim varmış, gerçek olamayacak kadar güzel demiş herhalde :)

Son düzenleme:
Ahaha köyden geldi, halis mulis çorum kası deseydiniz. Synthol işi burger kingdeki kasiyerin kulağına kadar gittiyse durum vahim. Yalnız sizdede güzel hacim varmış, gerçek olamayacak kadar güzel demiş herhalde :)
Abi synthol bilmez de o supplementleri kastetmiştir kasiyer :D

-sisko arkadaş(125 kilo boy 175) :çalışsam 2 güne senin gibi olurum
-ben: tabi kanka sen beni bile geçersin sen başla gerisi gelir (motive etmek lazım :) )

Annem- oglum once 500 gr basla sonra arttirirsin
Oglum o hareket hic biyerini gelistirmez ( dumbbel french)
Babam - hhahha oglum sen buyudunde kas mi calisirsin
Arkadas- sen ve bb ne kadar alakasiz kelimeler (bilek guresinden sonra ) devam devam yakinda hulk gibi olusun

Onu bilmemde aslında o cevaba karşılık senin gözlerin kadar gerçekler demeyi isterdim. Çünkü bayanın gözlerini çok beğendim. Aslında neden söylemedim bilemiyorum o ara karmaşaya denk geldi.. bir dahakine sorayım gözleri lens mi gerçek mi? Test icin inş bir kaç öneride bulunur hahahahahahahhaha

Mükemmel bi konu

7 yaşından beri bilfiil sporla uğraşıyorum denemediğim alan kalmadı powerliftingci yağ yaksa nasıl olur diye düşünüyodum ondan sonra dedim kendime ben powercıyım yakayım yağı merakım tatmin olsun bana her zaman az kilo ver sana sarılamıyorum diyen sözlüm kilo veripde incecik bel takır takır baklavaları görünce iri halin daha güzeldi demesin mi :)

Annem:
indir kaldır indir kaldır nereye kadar
3 kilo eti 2 günde nasıl yedin
Sen ve kasların ayrı eve çık
Ablan senin yüzünden küçücük kaldı hep onun önünden yedin
Akrabaların senden korkuyo haberin olsn
Bide hep ayıcık biraz kilo ver diyen annem kiloverincede ne oldu koçum hastamısın niye yemiyosun diyor.

Babam:
Nabıyon la amelos
Mehmet ustayla konuştum yarın inşaata başlıyosun (3 ay çalışdım diğerleri 60 ben 80 alıyodum :))
Sen nasıl bi bebesin evladım elinoğlu gider kendine üst baş alır sen yine 2o kutu ton balığı almışın
söyleye söyle alıştı artık adam bana tricepsin nabıyo diye soru soruyor ama eğelnceli adam şimdi hakkını yemeyek :)

Arkadaşlarım:
bir ay bassam senin gibi olurum (bi tanesini 1 ay salona götürmüşlüğüm var sırf bu iddiası yüzünden o günden beri ses seda etmiyo)
için fos oğlum
senin kadar yesem bende irileşirim yeme diyen var sanki kekoya :)
kaç barfiks çekiyosun ? çok çekemem barfiksi 5 falan diyorum ben şimdiden 15 çekiyorum la diyo bunun için benden güçlü olduğunu idda ediyor
önemli olan yürek diyenlere hele ayar oluyorum yaşadıklarımın 1o da 1ini görse yada hayal etse dili tutulacak eli ayağı ayrı ayrı halay çekecek insanların bunu söylemesi çok traji komik ilginç absürt garip değişik tuhaf geliyor :)
Angaralı rambo nabtın diyen var

Kız arkadaşlar:
beni dövmezsin demi? sanki vücudumu herhangi birini dövmek için programlamış gibi davranmasınlar bana :)
Burda duran yaş pastayı kim yedi :)
tamam madem yapıyosun niye dar giyiyosun gündüz gözüyle bize korku filmi izletiyosun :)
Namaz kılarken görmüştü bi arkadaş arkadan odaya girdim ve sırtınla karşılaştım fenalık geçirecektim az daha dedi :)

Sayokandayken:
AYbarımız beni hep duvar yapardı evet burda duvar bu tarafta rakip var biz hangi teknikleri uygulayabiliriz.
Kuşağını bağlayaman arkadaşlar hep bana gelirdi bi kaç kere kuşağıbağladıktan sonra kıpkırmızı yüzlerle karşılaştım kız arkadaşın teki İlk defa nefesimi kesen bir erkekle karşılaşıyorum dedi :)

sözlüm :)

Dünya üzerinde ailenizden ve Gardaşlarınızdan sonra uğuruna canını verebileceğiniz tek insan olan kişi bazen sizi sorduğu sorularla cinnete getirebilir
Mesela: bu kasları niye Yapıyosun çabuk söyle neyin peşindesin
kendi aldığı doğm gübü hediyesini çok yakıştı diye girdirmeyen bir canlıdır o bunu giyince herkes sana bakıyo diye
Bak tamam bana istediğin gibi sarılabilirsin ama bi taraflarımı kırmadan
Sevdiğim bana ne dese beğenirsiniz Seni ayılarla güreştirsek para kazanırmıyız üstünden :) hönk
ben ilerde spor salonu açma gibi nacizane bi hayali olan insanım gelip gidip bedenini pazarlayarak mı geçindircen bizi diyor anammm bi sinir oluyorum bir sinir oluyorum tutuyom kaldırıyorum havaya Bench pressmi yapıyosun diye soruyo bu sefer.... her neyse gerçekten okadar sayfayı 3 saattir tek tek okuyorum hepimiz aynıyız arkadaşlar hepsini okudukca hem güldüm hem sinirlendim hem şaşırdım hem sevindim hem gururlandım Aklıma direk yurdum insanı geldi :) işini bilerek sevgiyle ve iyi yapan ve tüm insanlara saygıyla yaklaşan tüm bodyforumtr kullanıcılarına respect diyorum ... hepinize hayırlı sporlar Allah proteininizi eksik etmesin :)

Malum cogumuzun sorunu hafif gobekler...esim sende hic gobek yoktu ne oldu gitme istersen spora...hayatim bulk donemindeyim...bitmedi gitti su bulk donemi:)

Annem ; yeter artık içme şu hapları tozları ölecen diyip duruyor
Millet ; olum kaç yıldır spor yapıyon göbek var yağ var halen, onlar bilmiyor ki intikam soğuk yiyilen bir yemektir ve fırtına öncesi sessizlik gibi bişey bu :D

Back
Yukarı