Simdi basligi okuyan arkadaslar ve bazilari bunun imkansiz oldugunu düsünecek ama degil.(bunlar benim sözlerim degil alinti).Bu mümkün yani hem vücut yag orani azaltiliacak hemde kas yapimi devam edecek.Olay su karbonhidrat olmadanda kas yapimi yapilabilir.Antrenmanda ihtiyacimiz olan enerjiyi nerden alacagiz diyenler olabilir cevap protein alimini artirip yag alimini artirmak 30 gr karbonhidrat ve zayiflamaya basladik bile.Bu tür diyete ketojen diyet deniliyor.DR.Dipasquale tarafindan ortaya atilan bir beslenme türü.Protein ve yag alimi üst düzeyde karbonhidrat 30 gr da sinirli tutuluyor.Yaglari elimizden geldigi kadar doymus yaglardan almak daha iyi olur.Kolestrolüm firlamazmi diyenleri duyar gibiyim.Bu diyeti uygulayan onlarca insanin yazisini okudum ve belgeleriyle kolestrol seviyesinin normalden cok az artigini gördüm almancasi olanlar www.arnold-fitness.de adresinde diyeti ve ayrintilarini uygulayanlarin yasadiklari ve karsilastiklari durumlari okuyup bilgi sahibi olabilirler.Bu tür diyetler ayni zamanda testesteron oraninda artis saglar seklindede bir ibare var.Okudugum bir kisinin diyeti özellikle ilgimi cekti hic cardio yapmadan 4 ayda 9 kilo veriyor bu kimse ve kolestrolü normal sevyelerde bel bölgesinden 8 cm inceliyor ve cok iyi bir kas definasyonu yakaladigini belirtiyor.Diyet haftanin 5 günü bu sekilde gidiyor 2 günde her istediginizi yiyorsunuz basit karbonhidratlar dahil.Bana mantikli geldi önümüzdeki hafta uygulamaya basliyorum bakalim hayirlisi.Bu diyeti atkins diyetine benzetenler olacak ve haklilar ama ben bu diyeti doymus yaglar tüketerek yapacagim bakalim ve sonuclari görelim.Ayrica su tavsiye edilior bu diyet icin antrenmanda size en fazla pump yasatan karbonhidrat ne ise ondan vazgecin...