alt gögüse vuran hareketler öneririmisiniz bulamadım

Aslann

Yeni Üye
Beyler bana bi gögüs programı yazarmısınız

Tüm göğüs hareketlerinin decline şeklini yap :P

İşe yarayacagına eminsin dimi tek bildigim dips harekeri alt gögüs için normalde benc press flat başka bişey yok :D

eller yukarda şınvda alt göğüse vurur yada decline bench press hacim için alt göğüs zzaten göğüs hacim aldıkça dolacaktır onun için özel bir egzersiz yapmana gerek yok bence illa yapıcam dersen ben dips öneririm sana

Sagolun arakdaşlar

1 decline pres 1210 8 6
2 decline fly 12 10 8
3 flat dumblee pres 12 20 8
4 dips capraz sekilde cikarak 4 set max
Bu programda 3 hareket alt gogus 1 2 ve 4 cu hareket

1 decline pres 1210 8 6
2 decline fly 12 10 8
3 flat dumblee pres 12 20 8
4 dips capraz sekilde cikarak 4 set max
Bu programda 3 hareket alt gogus 1 2 ve 4 cu hareket

Sagol dostum dips yapamıyorum onun yerine benc dips yapıyorum agırlık koyarak

bench dips triceps hareketidir alt göğüsü çalıştırmaz. normal dips yap bacakları katlayıp geriye atarak göğüsleri de öne çıkar

bench dips triceps hareketidir alt göğüsü çalıştırmaz. normal dips yap bacakları katlayıp geriye atarak göğüsleri de öne çıkar

Dostum normal disp yapamıyorum o yüzden benc yapıyorum yoksa normalle birlikte yapıcam

o zaman son olarak pullover de yaparsın pullover de orta ve alt kısma vurur

Sagol dostum verdigin programı uygulacam body yazılıcaktım bazı sorunlar çıktı ertelemek zorunda kaldım şimdilik evde çalışıcam bu harekeler yeterli gögüs için gerçekten çok teşşekür ederim

tamamda kaç aydır çalışıyorsun kendini anlata ona göre :)

5 6 aydır karın kası çalışıyorum son 1 aydır gögüs omuz ön bilek bacak triceps biceps flan çalışıyorum

benim programım var 4 aydır ben çalışıyorum ama eskiden çalşıyordum istersen vereyim sana bütün göğüsü çalıştırırsın ? msj at bana istiyorsan

Back
Yukarı