alt göbek ???

Santos

Üye
Arkadaşlar fazladan göbeğim yoktur, fakat göbeğimin altı kısmı göğüslerimle aynı hizada gibi birşey. Orada toplanan yağın şekerden kaynaklandığını duymuştum, bu ne kadar doğrudur ? Yani kesinlikle orada farklı birşeyler olduğuna eminim çünkü göbeğimin üst kısmı neredeyse sıfır fakat alt kısmı yıllardır aynı, görüşlerinizi dikkatle bekliyorum..

alt karın vücuttaki en inatçı yağları barındırıyo bildiğim kadarıyla dolasıyla yediklerine dikkat etmenin yanı sıra yağı yakmaya çalışmak yerine kasa çevirmeye/sıkılaştırmaya çalışmak daha doğru.ben yaklaşık 15 kilo verdim her yerim düzeldi bitek biraz alt karın kaldı sabırla çalışıyoruz bakalım..

ever neredeyse herkesin derdi bu önceliköle o bölgeyi yakmaz boğazla doğru orantılı diyebiliriz yağ şeker tuz ve hamur işini kesip o bölgeyi 20 30 dk çalıştırırsan cok verim alırsın ama hem yiyip hem calışırsan veye yemeyip calışmazsan pek bişey olmaz o bölgede..

kardiyo kardiyo kardiyo bölgesel zayıflamak diye bir şey benim kitabımda yoktur bu göğüs ucu ve alt karın için geçerlidir

Şekerden oluyosa bende de şeker alt göbeği var

Bencede şekerden oluyor.Yapay şeker aldıgım zaman hemen 1 2 gun içinde gözle görülür şekilde alt midem yaglanıyor.2 3 gun dikkat edince kayboluyor.

Back
Yukarı