Alman Hacim Programım Yardım Pls

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal 4x10 tekrarlı programlarla hacim alamıyorum bende bu programa başlıyayım dedim kendim yazdım :) Pozitif veya negatif yönlerini yazarsanız sevinirim :) Programda yanlışlıklarımı da söyleyin düzelteyim Teşekkürler..
İyi Forumlar...
EzQD1g.jpg

Açtığın konulara baktım da, Haziran'da 50 kiloymuşsun, Eylül'de de 50 kiloymuşsun. Şu anda kaç kilosun?
54 Kiloyum şu an[DOUBLEPOST=1417810341][/DOUBLEPOST]
Le havle vela kuvvete

Lg Smart World
Hayırdır ne oldu ?[DOUBLEPOST=1417810375][/DOUBLEPOST]
Yani 4x10 ile hacim alamadın bu program ile hacim alıcan?
Alman hacim duymadın mı hiç neden alamıyım ?

Bu programın benzerini bi ara uygulamıştım çok güzel hacim kazandım sorduğum soru yetersiz oldu düzeltiyorum ayırdığıım bölgeler iyi mi yani göğüsü tek giriyorum kol için ayrı bi gün gibi
Temel prensiplerden ayrılmanı gerektirecek bir durumun yok, yolun henüz başındasın. Bu program belli bir güç temeli oluşturmuş sporcularda işe yarar, sen sadece başlangıç programlarına devam et. Eğer 2 ayda 4 kilo aldıysa hacim de almışsındır, aynı hızla kilo almaya devam edersen hacim almaya da devam edeceksin. Senin programların starting strength, stronglifts, fierce 5, icf 5x5, allpro veya Flexor Hoca'nın yazdığı başlangıç programı gibi aynı bölgeleri temel hareketlerle ve sık sık vuran programlar.

Temel prensiplerden ayrılmanı gerektirecek bir durumun yok, yolun henüz başındasın. Bu program belli bir güç temeli oluşturmuş sporcularda işe yarar, sen sadece başlangıç programlarına devam et. Eğer 2 ayda 4 kilo aldıysa hacim de almışsındır, aynı hızla kilo almaya devam edersen hacim almaya da devam edeceksin. Senin programların starting strength, stronglifts, fierce 5, icf 5x5, allpro veya Flexor Hoca'nın yazdığı başlangıç programı gibi aynı bölgeleri temel hareketlerle ve sık sık vuran programlar.
Hocam bununda amacı o değil mi zaten ? aynı bölgeye sık sık vuruyor 2 temel hareket seçiliyor aynı bölge üzerinde vuruyor

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı