Yaşın kaç bilmiyorum ama bir çikolata yedim formum bozulur mu diye konu açan çocuklardan sandın beni sanırım.
Senin üslubunla cevap yazayım.
Öncelikle "aç bir oku" ne yazmışsın ve ne sormuşum. Alkol kilo aldırmaz demişsin. Neyse anlatmaya lüzum yok.
Güncel bir çalışma ekleyelim.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4338356/
Burada alkol ve alkollü içeceklerin obezite için risk faktörü olduğu belirtiliyor. Sanırım yorumuna en iyi cevap bu olacaktır.
Demir ihtiyacını karşılamak için alkol öneren birini ilk kez gördüm. Güzel kafa.
Ya ben anlatamadım ya da sizin algınızda bir problem var,
Her gün alkol içmekten abartıya kaçmaktan bahsetmiyorum arkadaşlar ben.
Benim anlatmaya çalıştığım bu sporda alkolü, seksi, bir günlü cheat yapmayı vs insanlar öyle büyütüyor ki,
Bunlar kas gelişimine veya kilo almaya bu kadar da abarttığınız kadar etki eden şeyler değil.
Siz sanıyorsunuz ki ben her gün alkol içimini söylüyorum.
Adam gelmiş bana obezite falan diyor, Fast food , şeker, hamur işi gibi olaylara geldik de alkolün obezite yapmaktaki etkisini atıyorsun bana
Burda haftada bir kere arkadaşlarla toplanıp ayarını kaçırmadan içince obez oldum diyen bir kişi çıksın ben bu sporu bırakırım,
Ayrıca sanırım "açıp okumamışsın " biranın içindeki demir oranını vs
Bir bardak şarabın faydası gibi haftada bir içilen örneğin guinnes gibi özel biraların demir başta olmak üzere vucuda pek çok faydası var
İşin içine inanış din vs gibi şeyler katmıyorum dikkat ederseniz.
Ben bunu uyguluyorum gayette memnunum, bunun üzerine araştırmalar da var bulabilirsiniz, hatta videolardan anlatan hocalardan da dinleyebilirsiniz
Bu gibi tabuları artık kenara bırakın, haftada bir defa mezeyi ve alkolü aşırıya kaçırmayan,
Dostlarıyla toplanıp sohbet eden bir insan eğer spor yapıyorsa, diğer günlerde dikkat ediyorsa en ufak bir sıkıntı yaşamaz
İyi forumlar
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi