Aleksei Lesukov

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bulk denince lee priest ten öte bir bulk ben bilmiyorum.

alexey bir noktada tıkanacak gibi geliyor bana

alexey bir noktada tıkanacak gibi geliyor bana

Ben de senin gibi düşünüyordum ama her yıl üzerine katarak geliyor.

Bunu bi tek ölüm durdurur o da çok uzak gibi durmuyor.

Ben de senin gibi düşünüyordum ama her yıl üzerine katarak geliyor.

Bunu bi tek ölüm durdurur o da çok uzak gibi durmuyor.

Oda yakın gibi o kadar hormonu bünyesi nasil kaldiriyor anlamak mümkün degil rus kimyasi baska birsey .

Selam;

Sevgili Arkadaşlar,

Bir kaç resim paylaşmak istedim,

İyi seyirler.

Saygılarımla,

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 558
  • 10.jpg
    10.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 539
  • 9.jpg
    9.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 528
  • 8.jpg
    8.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 536
  • 7.jpg
    7.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 516
  • 6.jpg
    6.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 546
  • 5.jpg
    5.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 525
  • 4.jpg
    4.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 518
  • 3.jpg
    3.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 550
  • 2.jpg
    2.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 552
  • 19.jpg
    19.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 535
  • 18.jpg
    18.jpg
    105,2 KB · Görüntüleme: 518
  • 17.jpg
    17.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 536
  • 16.jpg
    16.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 479
  • 15.jpg
    15.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 504
  • 14.jpg
    14.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 514
  • 13.jpg
    13.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 493
  • 12.jpg
    12.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 526
  • 11.jpg
    11.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 589
ya bu tombalağı amma methettiniz ya.... nebiçim bi vücut bu ya

Tombalak yerinde ama tam anlamıyla yanlış bir ibare oldu berksurucu , kaslı tombalak desek daha doğru olur boyu 1.60 ise kilosu 85 90 oluyor ama %5-7 yağ oranı ve full kas .

Selam;

Sevgili Arkadaşlar,

Bir başka resim daha eklemek istiyorum.

D.N= Kişisel fikrim, hem sempatik, hem yakışıklı hem de bu yaşta ileri düzey hipertrofi sahibi. Başarılar diliyorum.

Saygılarımla,

Eklentiler

• Alexei Lesukov.jpg
    Alexei Lesukov.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 538
sürekli genç yaşta ölecek ölecek diye adamı öldüreceksiniz yapmayın etmeyin:D birde fitness ve vücut geliştirme sitesinde profesyonel sporculara niçin hakarete varan cümleler kurulur anlamam açıkcası vücudunu beğenmeyebilirsinde hakaret niye

Eğer bu kadar doping bu vücuda enjekte ediliyorsa tedbiride alınıyordur diye düşünüyorum ki bu tarz hardcore çalışan body builderler uzman doktorlar eşliğinde bu sporu yapıyor en ufak bir sağlık tehlikesinde gerekeni yaptırıyorlar , örneğin jay geçen biceps'indeydi sanırım bir patlak ( iltihap ) oluşmuş ve ameliyat olmuştu buda büyük ihtimal bir doping'in neticesinde oluşmuştu .

Bence bu adama özel ilaç falan yapılıyordur zaten aksi takdirde ölür yani başka açıklaması yok. O kadar ağır şeyler kullandırılıyorsa önlemi de alınıyordur bi şekilde diye düşünüyorum. Normalde çok sporcu için bunu diyoruz ama Alexei çok sıradışı bana kalırsa. Lee priest'ta çok erken beklenti yaratmıştı ama bu adam çok olağandışı dediğim gibi.

sürekli genç yaşta ölecek ölecek diye adamı öldüreceksiniz yapmayın etmeyin:D birde fitness ve vücut geliştirme sitesinde profesyonel sporculara niçin hakarete varan cümleler kurulur anlamam açıkcası vücudunu beğenmeyebilirsinde hakaret niye

çekememe sorunu sanırım :) o adam tırsa ben bisikletim taktir ediyorum destekleyenleri var ciddi para isteyen bir iş bu

normal günlük yaşantıda da çogumuzun karşılaştıgı bir durum.daha fazla off topic yapmamak için kısaca özetleyecegim.gecende beni çekemediğini bildiği bir arkadaş o tozları hapları kullanmasan yapamaz mısın diye sordu :) ben sabahın 5:30 unda kalkmışım kahvaltı öğle yemegi ara öğün ikinci araöğün hazırlamışım okula gitmişim hocalardan binbir türlü izinle yemişim o yemekleri.antrenmanda canım cıkmış tekrar yemek hazırlayıp dershaneye gitmişim.ama o adam bunları bir kenara atıp aminoya proteine takılıyor :) maksat ... atmak :)

Back
Yukarı