Akşam yemeginden 3-4 saat sonra tekrar gelen açlık yardım

Merhaba tekrar ben
biggrin.png

şimdi ben sabah kahvaltımı 1 haslanmıs yumurta , 3 zeytın , 2 parmak genişliginde peynir , 2 dilim çavdar , ile yapıyorum.
ve akşam 7-8 e kadar tok oluyorum acıkmıyorum 8:30 gibi felan açlık geliyo genelliklee yani çoğu zaman bulgur pilavı ve yogurt yiyorum

AKŞAM YEMEGİMDE : 1 tabak bulgur pilavı ve 1 kase yogurt alıyorum yiyorum güzel bi sekilde doyuyorum fakat gece 11-12 ye dogru tekrar ufaktan bi açlık geliyo tatlı istegi ile birliktee ama hani canım tatlı bişiler cekiyo ama açlıkta oluyo tabi ufaktan
biggrin.png
bi yardımcı olurmusunuzzz :))

NOT : Bazende bulgur pilavı yerine 1 tabak sebze yemegi veya 1 kase corba felan içiyorum ve yogurt yerinede 100 gr lor peyniri yiyorum

kilo : 87
boy : 1.85

Vaĺla benim canımda megan fox'u çekiyor ama her istediğimiz olmuyor işte:D

Bi kere bu nasil beslenme al çöpe at ölüm orucu mu tutuyorsun ? Amaç kilo vermek mi[DOUBLEPOST=1410422333][/DOUBLEPOST]Her istediğimizi yesek sporda diyette işimiz ne ? İraden olacak biraz

Vaĺla benim canımda megan fox'u çekiyor ama her istediğimiz olmuyor işte:D

Bi kere bu nasil beslenme al çöpe at ölüm orucu mu tutuyorsun ? Amaç kilo vermek mi[DOUBLEPOST=1410422333][/DOUBLEPOST]Her istediğimizi yesek sporda diyette işimiz ne ? İraden olacak biraz
fazlasını yedigim zaman kendımı kötü hissediyorum 9 aydır böyle alısmısım :D

Back
Yukarı