Tabi amacına bağlı bu sporda bazı kişiler belli seviyeye geldikten sonra kasları korumak adına farklı sporlara yönelebiliyorlar kick boks vs gibi benimde amacım ilk olarak sağlam vücut ki bu uzun bir zaman daha sonra boksOlabilir yanlis anlamis olabilirm. Cok ağırlık az tekrar calisip kas kütle si yapip sonra az agirlik cok tekrar yaparak bu kaslari guc ile doldurabilirmiyim.
Demek istedigim tam anlamiyla buydu. Ama bazi arkadaslar lastik gibi cektikce uzatriÖnce kas kütlesi kazanip sonra güce dayalı calisabilir miyim demek istediğini ben buradan anlayabildim dostum
Dostum ozanerin anladigi doğru guc ile doldurmak deyince akla içini acip doldurmakmi lazim yani. Sen motorami benzin koyuyosun depoyami. Depoya bende antreman yapip depoyu doldurucam sonra bu depodan kaslara gidicek anlatabildimmi ?Öyle yazmadı Kas kütlesi yapıp güc için calışmak ayrı bi konu
kasların içini gücle doldurmak ayrı bi konu aynı kapıya mı cıkıyor sence bu 2'si bi arkadaşın yazdıgını oku daha bana laf yetiştirmeye devam et.
arkadaslar agırlıkla calısırken nasıl çalışılmalı agır kas hızlı kas neye göre ayırt edilmeli eger
agır kaslarda az agırlık cok tekrar
hızlı kaslarda cok agırlık az tekrar a
ama bu hızlı ve agır kaslar hangileri bi aydınlatma yaparmısınız şimdiden teşekkür ediyorum.
Vucudun kas durumun nasıl bilmiyorum ama güç kazanmak istiosan sinir sistemin güçlenmeli ölüm kaldırışı çömelme göğüs pres temel hareketler dayanıklılık direnç verir.Kas genetik birşey ben spora yeni yaşladım 1.86 boy 81 kiloyun 37 cm kolum var ama 3 set 8 tekrar zorluyordu biceps çalışırken.Kendi 3 haftalık çalışmamla yani temel hareketlere önem vererek yaptığım 4 set 10 tekrar a çıktım Z bar ayakta tek hareket için konuşuyorum. Hiç çalışmıyan kasların çalışmaya zorlanmaya başladığı zaman ister istemez güçleniyorsun güçte sana zorlama kaslarını daha iyi yırtma imkanı veriyor sonrada hepimizin umduğu büyük kaslar ortaya çıkıo tabi ii beslenme şart.Biliyormuş gbi konuşmak istemedim yanlış anlamayın aslında bildgm yok sadece araştırıyorum ve deniyorum herkezin söylediğine inanmıyorum ciddi anlamda farklı kaynaklardan araştırıyorum sende öyle yap bence ve dene illaki fark eden bir yöntem bulucaksın.İnsan vucudu tamamen BİLİM. Miş bunu anlamış oldum.Olabilir yanlis anlamis olabilirm. Cok ağırlık az tekrar calisip kas kütle si yapip sonra az agirlik cok tekrar yaparak bu kaslari guc ile doldurabilirmiyim.