Ağrı sızı yok! Ama niye?

Buchdich

Üye
Tüm forum sakinlerine iyi haftasonları:
Yaklaşık 1,5 ay boyunca personal trainer eşliğinde ağırlık alıştım.HİÇbir altyapım yoktu ve güzel bir altyapı inşa etmeye calıştık.Fakat bir ay boyunca personal traininge sınavlarımdan ötürü ara verdim.Ancak hocam, bana bir program verdi ve tekrar görüşünceye kadar bunu uygula dedi.Hacime yönelikmiş.Kısaca şöyle:
Barfiks(yardımlı): 12-10-8-8
Dumbell row: 12-10-10-10
Bel hareketi (ağırlıklı) : 3x max
Chest press: 12-10-8-8-15
butterfly: 12-12-12
Lateral raise:12-12-12
TRX biceps curl: 4x max
Dips: 4 x max
Arnold : 12-12-12
Plank: 4 x max
Sırası biraz daha farklı ama hareketler bunlar.Her neyse. Asıl konu şu ki; bu hareketleri cok motive sekilde ve dogru bir bicimde hırsla yapıyorum.Haftanın üc günü aşağı yukarı.Fakat ilk başlarda kollar,kanatlar,göğüs falan ağrıyordu.Şimdi ağrımamaya başladı hicbiryerim.Gecen ağırlıkları arttırıyım dedim belki o yüzdendir ama bugün yine hibir ağrı sızı yok.Antrenmanımın boşa gittiğini düşünmeye başladım. Bilgili kişilerin cevaplarına ihtiyacım var. Değerli vaktinizi caldığım icin kusura bakmayın.Teşekkürler.
İyi sporlar.
EDIT:Bu arada 1.84 kilom 79

Garip bir program olmuş. Kilolari arttirmak için 5x5 yapip temel hareketler uygulamak en iyisi. Fullbody workout gibi ama pek benzemiyor . Pek güzel gelmedi gözüme program tabii bu benim görüşüm. Benim bildigim kilolari arttirmak icin daha temel hareketler yapilir.

Garip bir program olmuş. Kilolari arttirmak için 5x5 yapip temel hareketler uygulamak en iyisi. Fullbody workout gibi ama pek benzemiyor . Pek güzel gelmedi gözüme program tabii bu benim görüşüm. Benim bildigim kilolari arttirmak icin daha temel hareketler yapilir.
Teşekkür ederim

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Back
Yukarı