Ağırlıklı Şınav Hacim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan requ.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

requ.

Üye
Forumda aradım fakat tam cevap bulamadığım için konuyu açma gereği duydum.

Hacim için yüksek ağırlıkla çalışmamız gerektiğini herkes biliyor. Peki bench press yerine sırtımıza ağırlık alıp şınav çekerek aynı etkiyi görebilir miyiz ? Yani hacim alabilir miyiz ağırlıklı şınav ile ?

Evet hacim alırsın . Ama sorun olan yeterince ağirlik varmi evde calisiyorsan. Yani en fazla 10 tekrar yapabilecek kadar ağırlık varsa hacim alirsin. Sırt çantasına ağırlık koy onu tak sırtina öyle şinav çek.

ağırlık artırmam için ağırlık almam yani yeniden masrafa girmem gerekecek ben de masrafa girmek istemiyorum o yüzden ağırlıkla şınav etkili olursa onu yapayım diyorum. Dumbell press'i de dün denedim fakat 25 kg'lık dumbell bench sehpasına otururken elimden kayınca bir daha yapmamaya karar verdim zira alttaki komşular deprem oluyo zannettiler :D

Olmaz o kadar ama yinede işini görür dumbell presste her set vidaları sık gevşiyor cunku. Dumbell press bir kere yaptinmi bench press yapmazsin birdaha

Yani dumbell press daha iyi bir hareket 3 gün goguslerin ağrir. Ben 1 kere yaptim artik bench press yapmiyorum hep dumbell press. Çok iyi bir hareket bench press yapmak istemezsin birdaha. Bir süre dumbell pressleri yap etkisi bench pressten daha iyi olur. Hem agirlik yetmiyo diyorsun dumbell pressde daha az basiyorsun agirlik almana gerek kalmazz

Agirligi düsür öyle dend youtubeden videolari izzle. Dumbelli alip pozisyonu aldiginda gerisi kolay . Zor olan kisim dumbelli başlngic pozisyonuna getirmek

Dostum ben bir kere vidalari tam sıkmamısım önceki setten gevşemiş. Oturur pozisyonda dumbelleri diz kapagima koydum tam yatacam az arkaya egildim dumbelleri 2-3 cm havaya kaldirdim . Pat. Dumbell alttan açilmiş :D butun plakalar düstü 2-3 cm daha sola kaysa erkekliğim gidiyordu :D:D o zamandandir her set vidalari sıkıp sonra kontrol ediyorum. Sen dumbeleri tam alamıyorsun herhalde sorun orda az yapılışını izle youtubede. Birtek şınavla hacim alamazsin

Dostum ben bir kere vidalari tam sıkmamısım önceki setten gevşemiş. Oturur pozisyonda dumbelleri diz kapagima koydum tam yatacam az arkaya egildim dumbelleri 2-3 cm havaya kaldirdim . Pat. Dumbell alttan açilmiş :D butun plakalar düstü 2-3 cm daha sola kaysa erkekliğim gidiyordu :D:D o zamandandir her set vidalari sıkıp sonra kontrol ediyorum. Sen dumbeleri tam alamıyorsun herhalde sorun orda az yapılışını izle youtubede. Birtek şınavla hacim alamazsin
bugun denedim sırt çantasına 15 kg koyup. Fakat 5 tane 3 kg. lık plaka koydugum için çok kaydı bu ağırlıklı şınav bench press gibi değil kesinlikle :D

Back
Yukarı