preston
Üye
İlk başladığım zamanlarda bi ara platoya girmiştim.Dumbell bench yapıyorum.Biraz gaza geldim ve 20 kg. zar zor yaparken platoda olmanında verdiği kasıntı ile son sette elime 25 kg.lık dumbell aldım.Arkadaşa vermesini söyledim.İlk başta sol elime verdi.Zaten güçsüz olan sol kol diğerini verene kadar yoruldu zaten.bir yaptım,iki yaptım ve tam üçüncüyü yaparken sol kolum öyle bir boşaldıki dumbell düştü.Allahtan düşerken bileğimi hafifçe çevirmemle kafamı gözümü ıskalaması bir oldu.O anda ani hareketle bileğime de bir şey olabilirdi.Ama çevirmeseydim bu sefer 25 kg.lık zımbırtı o yüksekten tam kafama düşüyordu.Neyse ki ucuz atlattım.Salondaki herkes şaşkın şaşkın bana bakıyodu tabi.
Velhasıl kelam partnerle çalışmanın önemini o zaman kavradım.Sadece partnerle çalışmak değil önemli olan,aynı zamanda bilinçli bir kişiyleçalışmak yada hareketten önce o kişiye olası durumlarda ne yapabileceğini söylemek.Ne zaman çiroz birinden yardım almaya kalksam artık hangi durumda ne yapması gerektiğini yada nasıl yardım edeceğini detaylı olarak anlatıyorum.İnşallah bundan sonrada kazasız belasız devam ederiz cümleten.
Velhasıl kelam partnerle çalışmanın önemini o zaman kavradım.Sadece partnerle çalışmak değil önemli olan,aynı zamanda bilinçli bir kişiyleçalışmak yada hareketten önce o kişiye olası durumlarda ne yapabileceğini söylemek.Ne zaman çiroz birinden yardım almaya kalksam artık hangi durumda ne yapması gerektiğini yada nasıl yardım edeceğini detaylı olarak anlatıyorum.İnşallah bundan sonrada kazasız belasız devam ederiz cümleten.