9 Aylık Fitness Servüvenim

Merhaba dostlarım ben Berkay yeni üye oldum yaklaşık 9 aydır fitness yapmaktayım ektomorf vücut yapısına sahibim. Size Before After Olarak Fotograrfımı paylaşacagım. Haliyle 9 aydır bulktayım zor kilo alıyorum 4-5 ögün tüketebiliyorum creatin ve arjinin kullandım sadece 6 ay şuan ara verdim supplement kullanımına. Yorumlarınızı Bekliyorum.
İLK BAŞLADIGIM KİLO: 58
9 AYDA KİLOM: 78
İLK AY ;
İLK AY FOTOM:
kOlDQ9.jpg

5. AY :
5DBvld.jpg

9. AY :
8YJrvW.jpg

9. AY SIRT:
9mO7Zo.jpg

evet hocam boy 1.87 ama sorun yok devam hocam zamana bırakıyorum gereken mücadeleyi veriyorum zaman sadece[DOUBLEPOST=1524077749][/DOUBLEPOST]Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar. Görüşleriniz benim için önemli :) <3

GelisimGelişim iyi. 9 ayda 20 kilo almak kolay değil. Ama, Boyuna göre zayıf duruyor vücudun. 85 kilo civarı senin için ideal olacak gibi.

Gelişimin cok iyi bende ektomorf endomorf arası bi vücüt yapım var antrenman programın nasıl biraz bahseder misin

İlk 8 ay cift bölge devam ettim , her antremanın hakkını vererek çalıştım. Beslenmem 4 ögün , her ögün 150 gram prinç 150 gram tavuk et hindi vs den oluşmakta. Artık tek bölge devam ediyorum hacim için.
ŞUANKİ PROGRAMIM;
PZTS : GÖGÜS
SALI: SIRT - KARIN ( CARDİYO )
CARŞAMBA: BACAK
PERŞEMBE : OMUZ - ( CARDİYO )
CUMA : ÖN KOL - ARKA KOL ( KARIN )[DOUBLEPOST=1524249644][/DOUBLEPOST]Bugünki formum :
dOmn6L.jpg

Back
Yukarı