Yusuf Gezen
Üye
Merhabalar. 8-9 aydır düzenli olarak spor yapıyorum ancak yeterince gelişemediğimi düşünüyorum. Kilomu arttırdım. Başladığımda 66 67 kiloydum. Boyum 1.83. Şuan 78 kiloyum. Ama hala istediğim gibi kas yapabilmiş değilim. Üstelik bir skinny fat durumu da var. 85'e kadar bulk yapıp sonra 80'e inmeyi düşünüyorum. Beslenme programımda mı bir sorun var yoksa antrenmanımda mı anlamadım. Çok düzenli bir antrenman programı tutturamadım. İçime sinen program bulamadım daha doğrusu. 3-4 hafta push pull legs yapıp sonra full body yapıyorum sonra splite geçiyorum falan. Düzeni tutturamadım. Ama antrenman programı ne kadar kötü olabilir ki, afedersiniz eşeği koy yine 3-5 hareket yapar gelişir. Beslenme programım da genel olarak şu şekilde:
Sabah: 4-5 yumurta, 80 gram yulaf ezmesi, muz (hiç değişmez kahvaltım, fixtir. çok severek yiyorum.)
Öğlen(spordan sonra): Haşlanmış tavuk göğsü, pilav, cacık
Akşam: 3 veya 4 tane patates haşlama
Geceye doğru: Yaklaşık 1000 kalorilik bir shake(yulaf, muz, fındık, süt)
Spordan sonra da 1 ölçek protein tozu içiyorum 2 aydır.
Eksiklerim nelerdir söyler misiniz? Spor yapmayı artık alışkanlık haline getirdim, gerçekten çok seviyorum ancak gelişememek motivasyonumu çok düşürüyor artık. Bu arada antrenman programıyla ilgili de önerilerinize açığım. Full body yapmak istiyorum ama çevremdekiler yapma diyor. Ama onlar da her gün 1 kas grubunu çalışan insanlar. Bunun yanlış olduğunu düşünüyorum ben. Push pull legs'i de 5 gün yapıyorum ve gerçekten 5 gün spor salonuna gitmek çok zor geliyor insana
Sabah: 4-5 yumurta, 80 gram yulaf ezmesi, muz (hiç değişmez kahvaltım, fixtir. çok severek yiyorum.)
Öğlen(spordan sonra): Haşlanmış tavuk göğsü, pilav, cacık
Akşam: 3 veya 4 tane patates haşlama
Geceye doğru: Yaklaşık 1000 kalorilik bir shake(yulaf, muz, fındık, süt)
Spordan sonra da 1 ölçek protein tozu içiyorum 2 aydır.
Eksiklerim nelerdir söyler misiniz? Spor yapmayı artık alışkanlık haline getirdim, gerçekten çok seviyorum ancak gelişememek motivasyonumu çok düşürüyor artık. Bu arada antrenman programıyla ilgili de önerilerinize açığım. Full body yapmak istiyorum ama çevremdekiler yapma diyor. Ama onlar da her gün 1 kas grubunu çalışan insanlar. Bunun yanlış olduğunu düşünüyorum ben. Push pull legs'i de 5 gün yapıyorum ve gerçekten 5 gün spor salonuna gitmek çok zor geliyor insana