7 Aylık Çalışma.Düzenli beslenme+antreman+uyku+Supplement.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aydogdu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aydogdu

Yeni Üye
Arkadaşlar bu sporu 7 aydır yapmaktayım.Bundan önce 3 yıl kickbox ile uğraştım,bunun yanı sıra sık sık yüzme,tenis,arada futbol oynarım.Beslenmemi,antremanımı yoğun ve düzgün şekilde yaptım.
Ölçüleri vericek olursam,ölçmeyi pek bilmem ölçtüğüm kadarıyla şöyle:
Kol:37
Omuz:126
Göğüs:108
Bel:78
Boy:1.75
Kilo:74
Supplement olarak:
Weider Amino 2200,
Weider Amino 3050,
Optimum Whey Protein,
Optimum Nutrition Creatine.

17169

17171

17178

17179

17181

17183

17186

Son düzenleme:
kimseye haksızlık olmasın ama gözümün önünde yapsan inanmayacağım gibi o optimum ların yanına anabolicleri de saysan inanmam. gidin başka forumlarda dalga geçin arkadaş ya 7 yıl yazsaydın bari.
birde ben bunları göğüslerine dikkat etmeden yazmışım :D o göğüsler 7 ayda falan çıkmaz düzenli beslenmeyle. 3 yıl kickbox un yanında hacim antrenmanı da yaptıysan birşey diyemem tabi.

edit: derim abi baktım da yine de olmaz böyle bir vücut. :D

Son düzenleme:
fotolarla açıklamalar'da bi gariplik var.. kol 37 yazmışsın en az 41 42 gibi duruyor ?
kanımca 7 ay değilde 17 ay da anca olabilir böyle bi vücud :) eğer haksızlık yapıyorsam da kusura bakma....

millet 2 sene full çalışıp bu vücudu yapıyor bide eğlendiğini sanıyo kamil biz sana burda oo vücut süper diyicez sende sana ait olmayan vücudunla bilgisayar başında yağlı göbeğinle eğlenicekmisin ?

Forum Kuralları:

10.4 Troll olmayın :
Başlıklara ; sırf ilgi çekmek, popüler olmak veya konuyu sabote etmek için ana konudan bağımsız , üyeleri tahrik edici nitelikte mesajlar yazmak yasaktır.Bu kuralı ihlal edenler uyarılmaksızın süresiz uzaklaştırılacaklardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı