gencVGci
Yeni Üye
İlk resim 6 ay öncesine ait. Spora 1 sene önce başladım. Benim için gerçekten zor oldu son 6 ay. olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum.
Eklentiler
Son düzenleme:
Genetiğin çok iyi
ama kendin hakkında biraz bilgi vermelisin
boy kg ? vs
iste tam istedigim vücud bu . Tebrik ederim güzel gelisim .Antremanlarindan bahsedermisin ve supplement kullandin mi ?
İstediğin vucut ama arada baya boy farkı var senin işin zor
@gencVGci
arkadaşların dediği gibi vucut güzel sadece kol ve göğüs diğer yerlere oranla biraz zayıf kalmış
Tebrik ederim emeğinin karşılığını almıssın gerçektekden. Spora başlamadan önceki kolunu öğrenebilirmiyim ? Ve karin kası için bire bir uyguladığın bir antreman sistemi varmı yoksa salona her gittiğinde karin kası çalışıyormusun ? Bu arada arkadaşların dediği gibi genetik mükemmel.
güzel gelişim olmus tebrik ediyorum .
gögus programını yazarmısın ?
goguslerin ortasını doldurmak(2 gogusun ortasındaki boslugu) icin extra bi caba sarfettinmi ?
Spora başlamadan kollarım 32 cm civarıydı şu anda 36,5 fakat kollarım genetik itibariyle gerçekten zor gelişiyor özellikle biceps bölgesi beni çok fazla uğraştırıyor.
Karını haftada 3 gün çalışıyordum.Bir gün ağır ve az tekrarlarla abdominallere, diğer gün yan karına, diğer gün ise hafif ve fazla tekrarlarla abdominal bölgesine yükleniyordum fakat son 3 4 aydır sadece formda tutma amaçlı çalışıyorum belim kalınlaşmasın diye.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:22 ----------
Karın kaslarımız aynı seninle fakat benimkiler daha hacimli duruyor bir türlü parçalayıp yayamadım tam olarak tesekkurler bu arada cevapların için
iste tam istedigim vücud bu . Tebrik ederim güzel gelisim .Antremanlarindan bahsedermisin ve supplement kullandin mi ?
Cok guzel bi abdominal bolgen var. Benımde programıma bır turlu oturtamadıgm bı bolge karar veremedım yanı agırlıkla az tekrarmı yoksa agırlıksız cok tekrar mı . alt ayrı ust ayrımı yanları baska gunmu . karar veremdım ama senden tavsıye almak ısterım sadece karın hakkında detaylı bılgı verırmısın mesela hangı hareketlerı kacar tekrar kac gun calıstıgın hakkında .. sımdıden tesekkurler .. ayrıca guzel gelısım almıssın .... devam et .. dahada ıyı olacaksın basarılar ..