• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6.ay ve 15.ay - Değişim,

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dsntw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence çok iyi vucudunuz bunu korumanızı öneririm daha fazla hacim göze fazla güzel gelmeyebilir

benim şahsi görüşüm karın bölgesini özelliklede adonis oblique bölgesine sıkı bi çalışma yaparsan muhazzam bir görüntü cıkar ortaya yarışmadada 2. olmuşşun tebrıkler seneye 1. olursun inş.

tumblr_mciuozSn2p1rzs5d8o1_500.jpg

04dd09367ba7e7d7ebace351c82fcbc2.jpeg

tumblr_mc4432lesv1rzs5d8o1_1280.jpg

tumblr_mc452399Li1rzs5d8o1_400.jpg

tumblr_mc444j3AgB1rzs5d8o1_1280.jpg

Best model of turkey 2012 2.si Numan Ünvan

..

Saba tümer'e çıktığında şaşırmıştım forumda konusunu gördüğümüz üyemiz değil miydi diye . En içten dileklerimle başarısını kutlarım

Bu videoda saba tümer'in gafı

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=jK1SUWFVy4I[/YOUTUBE]

Son düzenleme:
Üzerinden uzun zaman geçmiş ama gerçekten tebrikler yazmayı göz ardı etmek istemezdim yazmak istiyorum.Best model of Turkey 2.liği kolay bir şey değil,tebrikler...

Başarılı dostum :) .! Her şeyimiz aynı benim boy 1.83 kilo 80 11 aydır spor yapıyorum fakat çok ara verdiğim için kendimi toparlamaya yeni başladım hedefim bu vücut :) süpersin böyle devam et

yarışmada ne tarz etaplardan geçiyorsunuz nasıl zorlukları var aşamaları nelerdir bunlar benim en çok merak ettiklerim birde yarışmadan sonra herhangi bir teklif geldi mi ? daha önceden mankenlik yapıyomuydun bende hazırlanıorumda merak ettim sormak istedim :)

Son düzenleme:
Güzel vücut olmuş. Kanata fazla yüklenmemişsin sanırım yarışmada estetiği bozar diye düşündün galiba. Ancak sıfır supplement ve beslenmene çok dikkat etmediğini yazmışsın sadece protein tozu. Kür mü yapıldı merak ettim? Göğüslerin formu çok iyi görünüyor ayrıca. Başarılar.

Güzel vücut olmuş. Kanata fazla yüklenmemişsin sanırım yarışmada estetiği bozar diye düşündün galiba. Ancak sıfır supplement ve beslenmene çok dikkat etmediğini yazmışsın sadece protein tozu. Kür mü yapıldı merak ettim? Göğüslerin formu çok iyi görünüyor ayrıca. Başarılar.

Sanırım hiç kür yapılmadığı söylenmişti bu vücuda zaten pek de gerek yok gibi.

Back
Yukarı