Malesef :S[DOUBLEPOST=1471183046][/DOUBLEPOST]Peki izmirde bildiğin iyi bir hoca varmı ?
Merhaba cok sevindim disiplin herseydir ben ilk lise zamanlarinda araliklarla gidiyordum hic gelisemedim millete hava atmakti amacim kesinlikle birakma boksu disiplinli ve isini sevenler herzaman kazaniyorMerhaba ben 8 aydır boks yapıyorum hocalarımla şuan 19 yaşındayım. İlk günden bu yana bayağı bir gelişme var hocalarımda onaylıyor böyle çalışmaya devam edersem 1 seneyi geçtikten sonra beni müsabakalara çıkartacaklar. Fakat küçük yaştan beri bu sporla uğraşmadığım için eksiğim çok fazla biliyorum. Ama günde iki antrenman yapıyorum düzenli besleniyorum kısaca bunu kafama koydum. Yatıyorum boks kalkıyorum boks. Bir sorum olacak şimdi abi sana direklerim gerçekten çok kuvvetli ama kroşelerimde o istediğim patlayıcı vuruşu yapamıyorum. Kroşelerim zayıf kalıyor geliştiremiyorum. Bunu nasıl aşabilirim. Patlayıcı kuvvet için araştırmalarım sonucu bu pliometrik antremanlarını buldum onları uyguluyorum ama internette antreman örnekleri çok az sürekli 3 5 hareketle sınırlı bunun içinde yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum. İyi forumlar
Yorumun için çok teşekkür ederim.Malesef :S[DOUBLEPOST=1471183046][/DOUBLEPOST]
Merhaba cok sevindim disiplin herseydir ben ilk lise zamanlarinda araliklarla gidiyordum hic gelisemedim millete hava atmakti amacim kesinlikle birakma boksu disiplinli ve isini sevenler herzaman kazaniyor
Krosler icinse torbayi bi arkadasin sabit tutsun arkadan sen 25 tane sol 25 tane sag krose at arka arkaya ayak bileklerinden baslayarak butun vucudunu dondurerek vur patliyici kuvvettini arttirmak icin lapa sartt
Ben 2-3 ay sonra yurtdışından , profesyonnlerin çıkardığı 4-5 tane boks kitabı ve videosunu getirteceğim. Şu an piyasadaki en iyi kitaplar ve video setleri.Arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum amma ülkemeizde boks ile ilgili hiç yazılı kitap döküman yok internette ne kadar arastırırsanız araştırın bir sonuca ulasılamıyor bizim besyoda öğretim görevlisi veya değişik görevlerde eğitmenlik yapan ve bransı boks olan arkadaslarımız neden hiç bu konuda çalışma yapmamışlar anlam veremiyorum boksun antrenman teknikleri hakkında bildiğiniz türkce kitap tavsi edebilirseniz sevinirim. Ülkemizde niye boksin gelişmediği cok acık yazılı hale bile getirilmemiş sistematiği boksun ana kuralları ve antrenman bilgisi buda hep hocaların kulakdan dolma bilgilerle ve bilimden uzak antrenman uyguladıgı anlamına gelirki böyle bir ortamda istesende boks gelişmez![]()
Aynen öyle hiç bir yazılı döküman yok internette dön dolaş aynı şeyler 10 tane şey yazılı evirip çevirip yazıyorlar. Benim gibi bilgiye aç bir sürü insan vardır eminimArkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum amma ülkemeizde boks ile ilgili hiç yazılı kitap döküman yok internette ne kadar arastırırsanız araştırın bir sonuca ulasılamıyor bizim besyoda öğretim görevlisi veya değişik görevlerde eğitmenlik yapan ve bransı boks olan arkadaslarımız neden hiç bu konuda çalışma yapmamışlar anlam veremiyorum boksun antrenman teknikleri hakkında bildiğiniz türkce kitap tavsi edebilirseniz sevinirim. Ülkemizde niye boksin gelişmediği cok acık yazılı hale bile getirilmemiş sistematiği boksun ana kuralları ve antrenman bilgisi buda hep hocaların kulakdan dolma bilgilerle ve bilimden uzak antrenman uyguladıgı anlamına gelirki böyle bir ortamda istesende boks gelişmez![]()
üstat mutlaka haberleşelim özelden bilgi ve deneyimlerinin paylasırsan sevinirim bende expertboxing adlı siteyi takib ediyorum box için iyi makaleler var tavsiye ederimBen 2-3 ay sonra yurtdışından , profesyonnlerin çıkardığı 4-5 tane boks kitabı ve videosunu getirteceğim. Şu an piyasadaki en iyi kitaplar ve video setleri.
Fırsat buldukça Türkçeye çevireceğim. O zaman paylaşırım seninle.
Tabi telif hakkı doğuracağı için forumda paylaşamam ama özelden paylaşırım.[DOUBLEPOST=1471251910][/DOUBLEPOST]Bu arada İngilizcesi olanlara, şu 2 siteyiı tavsiye ederim. Kaynak aynı zaten.
100 üzerinden 100 veririm bu 2 siteye. Manyak bir şey. İnanılmaz kaliteli bilgi bombardımanına tutuluyorsunuz.
http://rosstraining.com/blog/
http://rossboxing.com/
Evet o sitede güzel bir site.üstat mutlaka haberleşelim özelden bilgi ve deneyimlerinin paylasırsan sevinirim bende expertboxing adlı siteyi takib ediyorum box için iyi makaleler var tavsiye ederim![]()
Gelir kardeşim gelir anasini bile beller 2 degil 4 kisiyide dover sorun yokselamın aleyküm arkadaşlar bişey sorucam sokakta muay thai etkili olurmu amacım kavga etmek değil sadece merak ediyorum yani 2 yıldır muay thai yapan birisi sokakta aletsiz şekilde 2 kişinin üstesinden gelebilirmi ?
ooo dayı yinemi sen ya en motive eden sensin beni valla eyvallahGelir kardeşim gelir anasini bile beller 2 degil 4 kisiyide dover sorun yok
Kardeş benim yazdığımı iyi oku aletsiz dedim illa virgül noktamı koyalım.Milleti gaza getirip durmayın sokakta delikanlı mı oluyorlar 4 kişi bıçak çekti hangi birini indireceksin