5 Aylık gelişim ve eksiklerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ezar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ezar

Üye
Arkadaşlar gelişimimi yorumlarsanız sevinirim nasıl gidiyorum sizce ? Boy 1.70 kilo 67
omuz:118 cm
Kol:36 cm
bel:78cm yakın zamanda diğer ölçülerimi almadığım için yazamıyorum :)bu arada soranlar olacaktır mide çalışmıyorum.sırt çalışmaya biraz geç başladım bu yüzden sırtım biraz geride farkındayım.ilk 2 ayım bilinçsizce geçti diyebilirim 2. ayın sonunda Erhan abi askerden gelince çalışmalara beraber devam ettik ve yaptığım birçok hatayı düzelttim yani düzgünce 3 aydır çalışıyorum diyebilirim
20140505_155134.jpg
20140507_161519.jpg
20140507_161618.jpg
20140507_161628.jpg
20140507_161733.jpg
20140507_163736.jpg
20140507_165456.jpg

Yorumlarınızı esirgemeyin size göre nerem geride kalmış gidişim iyimidir neler yapmalıyım :)

bence normal trapezlerden dolayı oyle gelmis olabilir benim boyda 1.73 omuz olcum 124 veya 125 olması lazım.Bu arada gelisim iyi devam et kardesim

Son düzenleme:
Omuzların 118 olduğuna eminmmisin o boya o onuz ölçüsü çk iyi ama bana 118 gibi gelmedi
Yorumun için teşekkür ederim ölçümde hata olduğunu sanmıyorum.[DOUBLEPOST=1399472895][/DOUBLEPOST]
bence normal trapezlerden dolayı oyle gelmis olabilir benim boyda 1.73 omuz olcum 124 veya 125 olması lazım.Bu arada gelisim iyi devam et kardesim
Yorumun için teşekkür ederim böyle düşünmene sevindim :)

Aynı anatomiye sahibiz,iri yarı ve kaslı devam böyle ama sırt eksik dediğin gibi bol bol deadlift ve barfiks öneririm

sirt ve kanat konusunda biraz yardima ihtiyacim var

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yanlış anlama amacım polemik değil yapıcı olması açısından yazıyorum. ölçülerin doğru olduğuna emin misin? ne kol 36 ne de omuz 118 gibi duruyor.

onun dışında trapez, göğüs, karın iyi. biraz kütleye ihtiyacın var gibi. tabi önceki halini, ölçülerini bilmeden çok fazla yorum yapamaz kimse.

bi de yüzünü kapatmak istemişsin sanırım ama kabak gibi görünüyor :)

yanlış anlama amacım polemik değil yapıcı olması açısından yazıyorum. ölçülerin doğru olduğuna emin misin? ne kol 36 ne de omuz 118 gibi duruyor.

onun dışında trapez, göğüs, karın iyi. biraz kütleye ihtiyacın var gibi. tabi önceki halini, ölçülerini bilmeden çok fazla yorum yapamaz kimse.

bi de yüzünü kapatmak istemişsin sanırım ama kabak gibi görünüyor :)
Yorumun beni motive etti çok teşekkür ederim :) bu sayede çoğunun yapmak isteyipte yapamadığı bir yolda olduğumu fark ettim :)

Bence olculer gayet normal gosteriyor, gelisim bence yerinde, o ilk 2 ayin nasil gectigini tahmin edebiliyorum :p basarilar devam!

Değerli Üyemiz konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı