Yakmışsın kendini. Kalori miktarını yavaş yavaş arttırarak normal beslenmeye başlaman lazım. Yine de günde 200-500 kalori aldığını sanmıyorum, büyük ihtimalle farkında olmadan 1000 kalori civarına yaklaşmışsındır. 150 günde 33 kilo vermişsin, 3 kilosu su desek, 30 kilo. 1 kilo 7000 kalori diye hesaplarsak 30x7000=210000 kalori açığı vermişsin bu da günde 210000/150=1400 kalori açığı verdiğini gösteriyor. 93 kiloda ne kadar hareketsiz bir yaşantın olsa da günlük ihtyiyacının 2500 kaloriden az olduğunu sanmıyorum. Bu durumda ilerleyen dönemde metabolizmanı yavaşlatmış olsan da günlük aldığın 1000 kalori civarıdır. Bu iki şeyi gösteriyor, öncelikle kalori miktarılarını her nasıl hesaplıyorsan, yanlış hesaplıyorsun. Bu hesaplama yöntemini düzeltmen lazım. İkincisi beslenme ve zayıflama konusunda kendini geliştirmen gerekiyor. 33 kilo verip nasıl toparlayacağını sormadan önce forumdaki beslenme ve yağ yakma bölümlerini okuyup bilgi seviyeni arttırmalıydın. Geç kalmış değilsin, bunu şimdi yap.
Bunca hırpalandıktan sonra normal beslenmeye geçtiğinde vücudun birkaç kilo su tutacaktır. Bu seni panikletmesin, normal bir durum. Rebound yağ depolamasını tetiklememen için kalori miktarını yavaş yavaş arttırman lazım. Haftada 200 kalori arttırarak gitmek genelikle bu açıdan güvenli bir yöntemdir. Ağırlık çalışmıyorsan hemen çalışmaya başlamalısın ki geri aldığın kiloların yarısı veya daha fazlası kas olsun.
Kifozun var, bunu düzeltmen lazım. Fotoğraflarda belli olmuyor ama büyük ihtimalle lordozun da vardır. Bu şu anlama geliyor, çalışırken ön omuzdan ziyade arka omuz ve sırta önem vereceksin, quadricepsten ve alt sırt(bel)tan ziyade de hamstring ve karnı öne alacaksın. Bu durumun ilerlemesi zamanla bel, sırt, hatta baş ağrısı gibi problemlere sebebiyet verir, kullandığın ağırlıklar yükseldikçe hiç aklına gelmedik sakatlıklar yaşamana sebep olur. Hem de güçlenmen konusunda bir yerden sonra sana engel olur. Problemin göğüs değil yani, daha çok sırt ve arka omuz, muhtemelen hamstring ve kalça. Bu konuyu ben de yavaş yavaş öğreniyorum, bildiğim kadarıyla özetledim sana. Daha iyi bilen birilerinden araştırman senin için daha iyi.