Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
karın bölgen cok goze batıyorbence hıcbırsey kullanma doğal olarak yap ben bu konuda cok cıddıyım herseyın yan etkısı vardır dıger arakdaslar belkı kızar bana ama ben asla kullanmayı dusunmem ek seyler gec olsun boşver zamanınızmı yok ömur boyu yapın sporu sporu bırakmamak gerek gec olsun zaten ben allah nasıp ederse bır ömur spor yapıcam
Cabarov demişsinki hiç birşey kullanma sence Naturel yapmak bir marifetmi? Bizim ülkemizde hiçbirşey kullanmamak marifet gözüyle bakılıyor sanki normal bişiymiç supplemente zaten zehir ilaç gözüyle bakılıyor sonrada neden ulusal yarışmalarda sporcumuz yok neden olsun? Senin zihniyetindeki insanlar sayesinde streoid desen zaten kesin ölüyorsun supplement yavaş öldürüyor yanlış düşünüyorsunuz ve yanlış bilinçlendiriyorsunuz! bana sadece supplement kullanarak karaciğerini eline almış yada böbreğini eline almış bir isim ver Saygılarımla.