4 kg da kas kaybı olurmu sizce

Aslann

Yeni Üye
Dedigim gibi sadece 4 kg vericem kas kaybı fazla olmaz dimi bide spor salonuna gittim bugun adam aylık 230 tl çekti türkiyede neden body bulding yapanlar fazla degil bu açıklar sanırım

Beslenme idman şekli dinlenme vs vs bunlara bağlı olarak değişir.

Protein agırlıklı beslenmeye dikkat edicemde ekmek flan yok dogrusu o kilo gidene kadar 1 gr ekmek tütketmecem şekerli yicekler yok 1 haftadır abur cubur onların hepsinden vazgeçtim

Vücut geliştirme maddiyat gerektiren bir spordur.Ama bunu minimum seviyeyle kapatmayada çalışabilirsiniz , elinizden geldiğincede bu minimumu paranızı kullanım gücünüz kadar yükseltmeye çalışabilirsiniz.Beslenme ve antreman düzenin diğer üyenin dediği gibi önemli , 4 kg yi bence 2 aya böl öyle ver.Bu kas kaybının olmaması için sana daha avantaj vericektir.ilk ay 2kg diğer ay 2 kg yani.

Vücut geliştirme maddiyat gerektiren bir spordur.Ama bunu minimum seviyeyle kapatmayada çalışabilirsiniz , elinizden geldiğincede bu minimumu paranızı kullanım gücünüz kadar yükseltmeye çalışabilirsiniz.Beslenme ve antreman düzenin diğer üyenin dediği gibi önemli , 4 kg yi bence 2 aya böl öyle ver.Bu kas kaybının olmaması için sana daha avantaj vericektir.ilk ay 2kg diğer ay 2 kg yani.

Ben bir ayda vermek istiyorum ozaman napıcaz :D

Neyse 1 ayda vereyim ben o kiloyu

Back
Yukarı