kasları büyütmek için kasları şaşırtman lazım. Ağırlık arttır ama mesela kol için 10 kilo ile çalışıyorken 20 kiloya çıkma 12.5 yap gibi.Sunu soyleyebilirim agirlik olarak hep ayni seviyede kaldim sanirim bu buyuk hata.Beslenmeme dikkat ettim 1 aydir tozda kullaniyorum.Olculerimi bilmiyorum ne yazikki baslarken ama pek gelismedigi belli.
Hayır tabi ki de boşa gitmedi. Temeli sağlamlaştırmışsındır. Kaliteli kas kütlesi oluşturmuşsundur belki de ama ölçü alamamışsın. Vücut biraz gariptir ağırlık yükselterek ona sürpriz yapmalısın şaşırtmalısın. Bakıcak görecek ki ya daha çok ağırlık geliyor yapadabiliyor ama ben çekemiyorum ben zorlanıyorum dur ben bir büyüyeyim en iyisi gibisinden düşünür ve büyür. Emin ol biraz çocukça oldu ama gerçek. Kaldıracağına inan ve kaldır. İnanırsan yaparsın. Mental olarak hazırla kendini hayal et. Saçma gelebilir ama denedim hayal edip odaklanınca sonucun muhteşem olduğunu farkedicek moral ve öz güven bulacaksın.[DOUBLEPOST=1388784240][/DOUBLEPOST]ayrıca unutma ki bu işin %70'i beslenme. Beslenmeyi bozduğun an çok hızlı geriye gidebilirsin. Tekrar yağ birikebilir. Tekrardan o yağları yakmakla zaman harcayabilirsin. 2 aya topladığın vücudu 1 ay bıraksan beslenmeni bozsan çöpe atmış olursun.Anladim dikkat edicem buna.haziran sonuna kadar daha dikkatli olucam antremana sonra dersleden birakmam ya da aza indirmem gerekebilir.Sizce iyi bi ivme yakalayabilir miyim haziran sonunda.Ilk 4 ay bosa mi gitmis oldu