Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bazıları şanslı doğar.
genetik bu işin çok önemli fakat değiştirilemeyen bölümü, supplement alarak kas oranımızı artırabiliriz ama boyumuzu uzatamayız mesala. çok önemli bir gerçek var ki uzun boya vücut geliştirme daha iyi gidiyor.
siz de bu açıklamaya uygun bir şekilde şanslı doğanlardansınız. boy.. ve vücut yapısı.. gerisi zaten gelir.
şu an ki haliniz de gelecek vaad ediyor. çok simetrik parçalı bir vücudunuz olacak eminim. eğer düzenli yaparsanız benim yaşıma geldiğinizde sizi düşünemiyorum..
bence yaşına göre boyun da kilon da mükemmele yakın seviyelerde ; benim boyum 184 ben de şu an 79 kiloyum hacim kazanmak bir yandan istiyorum ama 20-21 yaşındaki sen ve ben gibi biri için 90 kilo daha erken olabilir diye bir yandan da aklıma geliyor ; tabi senin boy daha uzun orası ayrı...
best model yarışmasına ilginin olduğunu okudum ilerde bence best model yarışmasına katılabilirsin daha define bir vücutla ancak yüzünün de oturması lazım bence 23-24 yaşına kadar bekle ve çalış bence başarılı olursun...
bol bol omuz çalış 130a kadar çekebilirsin...
bi fotoda yüzün kapalı diğerinde açık
![]()