• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4.ay önerilerinizi bekliyorum.

Sizce vücut nasıl ? (Amaç Fit vücut)

• Çok güzel .

Votes: 72 39,6%
  • İdare eder

Votes: 73 40,1%
  • Ehhh

Votes: 37 20,3%

• Total voters
    182
  • Poll closed .
Süpersin (=

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:28 ----------

Göğüs kaç kilo ile çalışıyorsun? bench_O

Süpersin (=

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:28 ----------

Göğüs kaç kilo ile çalışıyorsun? bench_O

teşekkürler göğüsü 60 kilo falan zorlasam yardım alsam 70 e cıkar ama yardım alınca bi faydası oldugunu düşünmüyorum o yüzden zorlamıyorum. hareketi nizami ve düzgün yapmak herzaman daha önemli istedigin kadar kilo tak yanlış yap hareketi bi işe yaramaz az koy düzgün yap en iyisi ;)

Ov baya ağır çalışıyorsun ben 14 yaşındayım kaç kilo çalışmamı önerirsin spor salonuna gitmiyorum ağır çalışmak istiyorum ama boyumun uzamasını engeller diye korkumdan çalışmıyor, az kilo ve çok set yapıyorum o yüzden.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:56 ----------

Birde facebook hesabını yazarmısın ekliyim. (:

Ov baya ağır çalışıyorsun ben 14 yaşındayım kaç kilo çalışmamı önerirsin spor salonuna gitmiyorum ağır çalışmak istiyorum ama boyumun uzamasını engeller diye korkumdan çalışmıyor, az kilo ve çok set yapıyorum o yüzden.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:56 ----------

Birde facebook hesabını yazarmısın ekliyim. (:

1.si çalıstıgım kilo agır degil :D 2. si senin vücudunla ilgili şukadar kilo şu hareketi yap demem yanlış olur forumub iraz araştırırsan daha iyi bilgi sahibi olrsun .

Ağır olmadığını biliyorumda yaşın küçük değil mi senin :D Yaşın birde boyunu öğrenebilirmiyim?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:47 ----------

hyper_Yaşın 21mi simdi gördüm :O Doğruyu söylüyorum 15-16 yaşlarındasın sanıyordum :D Yanılmışım :S

Dostum 4 aya güzel bir vücud bence çalışmaya devam et.Beli biraz daha inceltirsen ve omuzları genişletirsen biraz tamamen bir üçgen vücuduna sahipsin..

Vücut güzel. Dövmeler dehşet. Boyunu ve kilonu da yazar mısın ?

Görmeyenler için ;
3qnbc.jpg

biraz daha kilo almalısın boyun uzun 79 kilosun ama zayıf gösteriyo 90 kilo falan olsan yağları erittikten sonra 85e falan düşersin tahminimce çok daha sağlam bi fizik olur diye düşünüyorum

hedefim öyle bişey zaten ama kilo almak kolay iş değil bakalım zamanla hallederiz umarım teşekkürler.

Back
Yukarı