• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4.ay önerilerinizi bekliyorum.

Sizce vücut nasıl ? (Amaç Fit vücut)

• Çok güzel .

Votes: 72 39,6%
  • İdare eder

Votes: 73 40,1%
  • Ehhh

Votes: 37 20,3%

• Total voters
    182
  • Poll closed .
bi fotoda yüzün kapalı diğerinde açık
:)

bazıları şanslı doğar.

genetik bu işin çok önemli fakat değiştirilemeyen bölümü, supplement alarak kas oranımızı artırabiliriz ama boyumuzu uzatamayız mesala. çok önemli bir gerçek var ki uzun boya vücut geliştirme daha iyi gidiyor.

siz de bu açıklamaya uygun bir şekilde şanslı doğanlardansınız. boy.. ve vücut yapısı.. gerisi zaten gelir.

şu an ki haliniz de gelecek vaad ediyor. çok simetrik parçalı bir vücudunuz olacak eminim. eğer düzenli yaparsanız benim yaşıma geldiğinizde sizi düşünemiyorum..

bazıları şanslı doğar.

genetik bu işin çok önemli fakat değiştirilemeyen bölümü, supplement alarak kas oranımızı artırabiliriz ama boyumuzu uzatamayız mesala. çok önemli bir gerçek var ki uzun boya vücut geliştirme daha iyi gidiyor.

siz de bu açıklamaya uygun bir şekilde şanslı doğanlardansınız. boy.. ve vücut yapısı.. gerisi zaten gelir.

şu an ki haliniz de gelecek vaad ediyor. çok simetrik parçalı bir vücudunuz olacak eminim. eğer düzenli yaparsanız benim yaşıma geldiğinizde sizi düşünemiyorum..

yorum için teşekkür ederim. umarım ilerleyen günlerde daha iyi bir vücut olucaktır düzenli çalışma ile.

bence yaşına göre boyun da kilon da mükemmele yakın seviyelerde ; benim boyum 184 ben de şu an 79 kiloyum hacim kazanmak bir yandan istiyorum ama 20-21 yaşındaki sen ve ben gibi biri için 90 kilo daha erken olabilir diye bir yandan da aklıma geliyor ; tabi senin boy daha uzun orası ayrı...

best model yarışmasına ilginin olduğunu okudum ilerde bence best model yarışmasına katılabilirsin daha define bir vücutla ancak yüzünün de oturması lazım bence 23-24 yaşına kadar bekle ve çalış bence başarılı olursun...

bol bol omuz çalış 130a kadar çekebilirsin...

bence yaşına göre boyun da kilon da mükemmele yakın seviyelerde ; benim boyum 184 ben de şu an 79 kiloyum hacim kazanmak bir yandan istiyorum ama 20-21 yaşındaki sen ve ben gibi biri için 90 kilo daha erken olabilir diye bir yandan da aklıma geliyor ; tabi senin boy daha uzun orası ayrı...

best model yarışmasına ilginin olduğunu okudum ilerde bence best model yarışmasına katılabilirsin daha define bir vücutla ancak yüzünün de oturması lazım bence 23-24 yaşına kadar bekle ve çalış bence başarılı olursun...

bol bol omuz çalış 130a kadar çekebilirsin...

evet en önem verdiğim kısım omuz ve bicepsler

tebrikler süper gelişmişsin bence bu kiloda kalmalısın dostum zamanla gelişirsin zaten acele etme bence.kilo iyi birşey değil çünkü

Vücudunu kıskandım diyebilirim bence oldukça iyi gelişmişsin 4 ay gibi kısa bir sürede eminim daha iyi yerlere geliceksindir bb ye baslamadan önceki kilon kaçtı acaba ?

bende çok begendim ama bacakları calısmıyorsun sanırım bence bacaklarıda calıstır bu arada göğüs ve bacak ölçünü merak ediyorum

şu an ne durumda merak ettim arkadaşı ama hakkaten müthiş vücut yapmış. ben de bu arkadaş gibi başladım boy 189 :D 2. ayımdayım 2 ay sonra fotoğraf da koymayı düşünüyorum bakalım bu kadar olacak mı :)

o deilde 1. resimde yüzünü saklamamışsında diğerlerinde niye sakladın zaten gözüktü bi kere :)

Tebrikler güzel gelismeler var supplement olarak neler kullanıyosun peki? Bu arada keşke dövmeyi yaptırmasaydın best model tarzı yarışmalarda puan kırılabilir ama girmeni öneririm :)Bu arada bu senekine hazır hissediyosan başvuruları yap şu anda başvurular başladı ama bence bir sene daha bekle seneye gir tam oturmuş bir vucutla

Back
Yukarı