Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
yukardaki arkadaşın dediği gibi serbest ağırlıkla o vucudla 85 kılo bench yapamazsın çok zor hatta imkansız gibi bişey kardeşım zaten makına yenı başlayanlar için verilir ve daha çok agırlık kaldırmış olursun emın ol ama hıc bır zaman serbest agırlıktakı verımı makınada alamazsın![]()
![]()
hacimlenmesi için agırlıgı artırıp tekrar sayısını düşürüyoduk herhalde ? ben ona göre yapıyorum .. Ama sizin dediginizide yapayım hangisi daha fazla kasarsa onla devam edicem teşekkürler ..![]()
Avatardaki duruşa bakar mısınız?Gözleri bastıklarım basacaklarımın teminatıdır diyor.85 kg yi bu adam havada,karada her yerde basar arkadaş!!!
120 ile 8 tekrar demişsin.makina yanıltır sen serbestte bi 85 dene sonra 120 yapıyorum diye arkadaşlarına artistik yap.adam dogru demiş 85 serbest zaten kolay degil ben 105 ten 110 a cıkana kadar bi tarafım catlıor (serbest) sen bi de cıkıp 120 ye 8 die hava yapıyorsun.
karın çok eksik omuzlarında dar sanırım yani orantısız geldi bana.yada genetikle alakalıda olabilir.sonuçta çalışsan bile omuz genişliği ayrı bişey.gerisi iyi başarılar..