3x40 sn adli programim degerlendirmelerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Salonda ki hocam bana etkisinin beslenmeme oranla cok iyi ve ya kotu olabilir diyerek bi program verdi sizinle paylasip yorumlarinizi almak isterim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 318
  • image.jpg
    image.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 319
Saniye derken 40 saniye içinde kaç tekrar çıkarırsan o kadar tekrar mı demek istemiş ? Bu yöntemle hareketleri saçma sapan yapıp 20-30 tekrar da çıkarabilirim, 1 saniye kaldırıp 3 saniyede indirip toplamda 4 saniyede 1 tekrar da yapabilirim. Saniye olayı pek mantıklı gelmedi bana.

Saniye derken 40 saniye içinde kaç tekrar çıkarırsan o kadar tekrar mı demek istemiş ? Bu yöntemle hareketleri saçma sapan yapıp 20-30 tekrar da çıkarabilirim, 1 saniye kaldırıp 3 saniyede indirip toplamda 4 saniyede 1 tekrar da yapabilirim. Saniye olayı pek mantıklı gelmedi bana.

Bende tam kavrayamadim simdi hizli hizli bassam daha cok guclenip parcalamaya yonelik olur ama senin dedigin gibi 4sn de 1 tekrar da yapabilirim

Ilk. Defa görüyorum ilginç acaba definasyon uygulsnabilirmi diye düşünüyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Evt boyle bir sistem var.tabi yavas yavas yapilmasi gerekiyor.amac hareketi yedire yedire yaparak tam verim almak.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Göğüs-sırt çalışıp 40 saniyede seri seri yaparsan haşat olursun :) Böyle çalışma sistemi olmaz değil ama bana pek mantıklı gelmiyor. Düzgün çalışıp düzgün beslense ve dinlensen bile salı-çarş sakat gibi dolaşırsın hem göğüs hem sırt ağrısı yüzünden. Bence hareketleri yavaş ve muntazam yaparak devam et. Yada saniyeleri dörde böl o kadar tekrar yap. Yine hocanın dediği gibi olur sonuçta. Ben bench yaparken 3 saniyede kaldırıp 1 sn yukarda bekletip 1 saniyede de geri indiriyorum. 10 tekrar yapsam 50 saniye civarı sürüyor. Gayet memnunum ve doğrusu da bu diye biliyorum.

Kendi programını söylediğim gibi düzenleyebilirsin. Yazılmış olan program fena değil bence, muhtemelen sana göre düzenlenip yazılmıştır. Haftada 3 gün gidiyorsan "göğüs-önkol & bacak-omuz & sırt-arkakol" şeklinde kendi programını düzenleyebilirsin.
Push-pull-legs yapiyordum onceki programimda haftada 6 gun gidiyordum

Tamam 3 ve 6 aynı şey zaten sonuçta program 3 günlük olarak sen programı 2 defa tekrarlayacaksın. Pztesi salı çarş gidince programın bitecek ama aynı programı perş cuma cumartesi tekrar yapacaksın. Örnek verdim tabii günler tutmayabilir.[DOUBLEPOST=1400579352][/DOUBLEPOST]Ben olsam hareketleri bu şekilde düzenler yaparım. Karar senin. Ayrıca haftada 3 gün antrenmanlardan sonra mide çalışacaksan geriye kalan 3 gün de cardio yapmanı öneririm. Hareketlerin sadece günlerini değiştirdim yerlerini veya kendilerini değil. Ayrıca 3. gün omuz-bacak şeklinde değil bacak-omuz-mide şeklinde çalışmanı öneririm.
image - Kopya.jpg

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı