3700 Kalorilik Bulk Diyetim

Atara ne gerek vardı birader ? yatmadan önce yumurta yerine lor ye dedik kazein protein açısındna. te allahım ya nabarsan yap.

Arkadaş ben yukarıda tavsiye istiyorum yazmışmıyım ? Cevap vermeye gerek duymuyorum u atar olarak nasıl algılıyorsun özellikle düzgün konuşuyoruz banlanmayalım diye hala atar diyorlar[DOUBLEPOST=1405449308][/DOUBLEPOST]
sebze? :( yapma gurbuz yakışmıyor sana... beslenme programını ben beğendim, yukarıdaki trollu beslemene gerek yok. ayrıca kh yi 50-60 gr kısıp proteini 30-40 gr civarı yukseltsen senin için daha iyi olmaz mı?

Doğru diyorsunda ben sebze sevmediğimden sevmediğimden tüketmiyorum.Küçüklüğümden beri tüketmem pek sebze.Ama doxux ile senin tavsiyeni dikkate alıp öğün 6 veya 5 e enginar,kuşkonmaz,brokoli üçlüsünden birini koyacağım yavaş yavaş.Diğer önerinide dikkate alacağım.[DOUBLEPOST=1405449461][/DOUBLEPOST]
herkesin bünyesi farklı dostum. arkadaş vücudunu tanıyor ne kadar proteinin yetip yetmediğini o daha iyi bilir bence..

Teşekkür ederim kardeşim benim yerime cevap vermişsin.İlk mesajda tavsiye istediğimi söylemememe rağmen ağzı olan konuşuyor anlayamadım gitti 225 gr protein sadece hayvansal olsaydı evet fazla olurdu ama totalde 225 gr gayet normal hatta arttırmayı bile düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1405449747][/DOUBLEPOST]
Kırk yılda bir ne yapması gerektiğini bilen birisinin beslenme programıyla karşılaşıyorum, onu da kimse beğenmemiş. Gerçekten konunun temellerini oturup tartışmamız lazım.

Sebze eksikliği konusundaki eleştiriye katılıyorum, bunun dışında gayet güzel. Yumurta kolesterol sorununa yol açmaz. 3700 kalorinin çok olduğunu düşünenlerin de dikkatinden kaçan şey arkadaşımızın 187 boyunda, 83 kilo ve 17 yaşında olduğu. 25-30 yaşındaki insanlar 17 yaşındaki insanın kalori ihtiyacı aynı olmaz. Fotoğraftaki görüntüye göre de yağ oranı düşük bir vücut, kas miktarı yüksek, genç, bu kalori ihtiyacı ortalamadan yüksek demektir. Gördüğüm kadarıyla supplement de yok ve bu da güzel. Kalorileri besinlerden almanın yararlanımı çoğu kişi için daha yüksektir.

600 gr bulgur çok değil, neden çok olsun? Bulgur çok olmaz, yumurta çok olmaz, pilav, ekmek, makarna, süt çok olmaz. Günlük alınan kalori toplamı çok olur veya az olur. Buna göre 2-3 haftaya bir kalori miktarı arttırılıp azaltılır.

1-2 öğüne salata ekle ama :) 10 günde kaç kilo aldın? 10 günde 1 kilodan fazla aldıysan kalori miktarını düşürmen gerekebilir. Bir de meyveleri de hesaplarsan iyi olur, hiç önemsemediğin yerden hesapların karışabilir.

Abi 1 kilodan fazlasını almadım arnold style fullbody yaptığım için(antrenmanlar 90 100 dakika sürüyor) ve metabolizmam hızlı olduğu kalori ihtiyacım yüksek oluyor zaten tam olarak bulk yapmak isteseydim 4500 kalori civarı tüketirdim.Supplement kullanmadım şimdiye kadar dediğin gibi.

Son düzenleme:
Ben senin 4 binlere çıkmandan yanayım,o 3 lünün içine ıspanakta girmeli.
şu videoyu izleyeceğini umuyorum :

Böyle bir şeyi düşündüm ama okullar açılıncaya kadar erteledim şuan günlük yemek yapmak sorun olmuyor.Ispanağı ve kara lahanayı ekliyorum zaten brokoli bulmam zor olur bu mevsimde.Belki ramazan sonrası 4400 4500 kalori civarına çıkarım dediğin gibi.

Yk tabiki isteyen biri için sıkılmadan yemek güzel bişey ama arada değişiklik iyi olur diye dedim tabi tercihine saygı duyarım diğer arkadaşın dediğinede pek kulak asma kalori miktarı öyle abartılck kdr değil ama dikkat et o kdr protein ve karbo yağlanma olmasın çk titiz davran ve gerçekten bu spordada iyi ilerlediğini düşünüyorm başarılar

Back
Yukarı